More

  Latest Posts

  Formula 1: Marele Premiu al Australiei a fost anulat, Adevărat sau Fals?

  Marele Premiu al Australiei va fi anulat în urma unei întâlniri cu echipele de Formula 1 de la Melbourne joi seară, au dezvăluit surse de nivel înalt. DAR …… nu a existat nicio confirmare oficială a deciziei de abandonare a cursei la momentul publicării acestui articol, dar se înțelege că o declarație comună va fi făcută de F1 și FIA

  La doar câteva ore după ce McLaren s-a retras din cursă, după ce unul dintre membrii personalului său a fost confirmat că are Corona virus, șefii echipei F1 s-au reunit pentru a discuta următorii pași. Autosport a raportat că, în discuțiile cu echipele, FIA și F1, majoritatea echipelor au declarat că nu sunt dispuși să continue cu evenimentul.

  Surse indică faptul că organul de conducere a declarat că va accepta o decizie majoritară a echipelor, astfel că acum se va muta pentru a anula evenimentul. Opt personal F1 au fost testate pentru COVID-19 de la sosirea lor la Melbourne, șapte dintre teste venind cu rezultate negative privind infecția.

  Joi, McLaren a anunțat că nu participă la cursă, după ce testul a confirmat un angajat că a fost infectat. Un alt membru al paddock, despre care se crede că este un fotograf local, a fost de asemenea testat, dar rezultatele nu erau cunoscute la momentul scrierii.

  Sursa noastră din padocul F1 este convinsă că Marele Premiu al Australiei va merge înainte. Să sperăm că are dreptate și că în 5 ore de acum vom urmări prima sesiune de antrenamente libere din 2020.

  22:30 (Ora României): Tocmai am auzit de la sursa noastră ca FIA i-a spus Arbitri sa se pregătească pentru FP1

  Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen

  Photocredit: GP24 Pitspy


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss