GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Marele Premiu al Australiei a fost anulat, Adevărat sau Fals?

Vizualizări: 17237

Marele Premiu al Australiei va fi anulat în urma unei întâlniri cu echipele de Formula 1 de la Melbourne joi seară, au dezvăluit surse de nivel înalt. DAR …… nu a existat nicio confirmare oficială a deciziei de abandonare a cursei la momentul publicării acestui articol, dar se înțelege că o declarație comună va fi făcută de F1 și FIA

La doar câteva ore după ce McLaren s-a retras din cursă, după ce unul dintre membrii personalului său a fost confirmat că are Corona virus, șefii echipei F1 s-au reunit pentru a discuta următorii pași. Autosport a raportat că, în discuțiile cu echipele, FIA și F1, majoritatea echipelor au declarat că nu sunt dispuși să continue cu evenimentul.

Surse indică faptul că organul de conducere a declarat că va accepta o decizie majoritară a echipelor, astfel că acum se va muta pentru a anula evenimentul. Opt personal F1 au fost testate pentru COVID-19 de la sosirea lor la Melbourne, șapte dintre teste venind cu rezultate negative privind infecția.

Joi, McLaren a anunțat că nu participă la cursă, după ce testul a confirmat un angajat că a fost infectat. Un alt membru al paddock, despre care se crede că este un fotograf local, a fost de asemenea testat, dar rezultatele nu erau cunoscute la momentul scrierii.

Sursa noastră din padocul F1 este convinsă că Marele Premiu al Australiei va merge înainte. Să sperăm că are dreptate și că în 5 ore de acum vom urmări prima sesiune de antrenamente libere din 2020.

22:30 (Ora României): Tocmai am auzit de la sursa noastră ca FIA i-a spus Arbitri sa se pregătească pentru FP1

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen
Photocredit: GP24 Pitspy
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES