Latest Posts

Formula 1- Își mai merită Pierre Gasly locul la Red Bull?

Vizualizări: 13169

În ultima vreme , la Redbull, frustrările au început să crească semnificativ de ceva vreme . Pilotul Francez Pierre Gasly , în anul său de debut la echipa austriacă , este deja „oaia neagră ” a echipei pentru doctorul Helmut Marko după un alt weekend de coșmar pentru francez : „Este o realizare fără niciun fel de valoare!” a adăugat Helmut Marko.

Formula 1- Își mai merită Pierre Gasly locul la Red Bull?

Gasly nu a demonstrat nimic bun în calificările pe circuitul de la Paul Ricard. În afară de debutantul Alfa Romeo Antonio Giovinazzi, el a fost singurul din cei calificați în top 10 care a plecat din grilă pe guma Soft . Această greșeală de strategie l- a costat în cursă, acesta terminând doar pe locul 11 ( 10 după penalizările lui Ricciardo) după ce a plecat după locul 9.

Gasly s-a chinuit încă de când a fost transferat, în iarnă, de la echipa junioară Red Bull Torro Rosso. Daca în ultimele câteva curse a făcut un pas în față, în acest weekend a avut din nou, o performanță devastatoare.

Nici fostul campion mondial al sezonului 1997 Jacques Villeneuve n- a ezitat să comenteze despre acest subiect, și a făcut- o acum două luni : „Pierre Gasly și-ar putea pierde locul chiar și înainte de terminarea sezonului.”

Imagini pentru f1 gasly france 2019

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pilotul francez a declarat : „Sincer,nu vreau să-mi bat capul cu astfel de căcaturi , am grijă de lucuri mai importante, cum ar fi familia și prietenii mei. Echipa este foarte fericită pentru rezultatele mele, și ei mă vor susține pnă la capăt. Pentru mine, căcaturile astea înseamnă jurnalismul în general. Nu mai vreau să mai comentez.”

Și actualul pilot Renault Nico Hulkenberg ar refuza o posibilă mutare la echipa austriacă spunând că acestea sunt doar „știri false”.

Totuși, nu sunt potențiale talente care să fie acceptate de RedBull din prima. Prima lor opțiune, în cazul unei plecări a francezului, ar fi unul din piloții actuali Torro Rosso : Daniil Kvyat(care a mai pilotat ptr Red Bull în 2015 și 2016) sau Alexander Albon, care a avut un sezon de debut destul de decent până acum.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss