More

  Latest Posts

  Formula 1 intenționează să majoreze plafonul bugetar la 200 milioane de dolari pentru 2021

  Nu toate cheltuielile echipei vor fi acoperite de plafon

  Formula 1 și-a revizuit planurile pentru plafonul bugetar care va fi introdus în 2019, stabilind un nou „drum de alunecare” care va începe de la 200 de milioane de dolari. După cum a raportat RaceFans.net mai devreme astăzi, obiectivul inițial de 150 milioane de dolari nu va fi atins până în 2023. Capul va scădea de la 200 milioane USD în 2021 la 175 milioane USD în 2022 și 150 milioane în anul următor. Se estimează că aceste cifre vor fi ajustate în funcție de inflație.

  Nu toate cheltuielile echipei vor fi acoperite de plafon. Printre excluderi se numără salariile pilotilor, cel mai mare pachet de salarii individual și cheltuielile legate de marketing și ospitalitate. Detaliile finale ale planului bugetar sunt încă în curs de elaborare, inclusiv ce fel de pedepse sportive vor fi impuse celor care încalcă restricțiile de cheltuieli. Mai multe echipe F1 au argumentat puternic pentru introducerea unui plafon bugetar și au avertizat că viitorul lor va fi amenințat dacă nu este introdus.

  „Ceea ce trebuie să obținem în acest sport este absolut esențial pentru supraviețuirea anumitor echipe”, a declarat Claire Williams, team principalul echipei Williams, în weekendul Grand Prix-ului britanic. Nu cred că ar trebui subestimată sau luată în seamă provocarea cu care se confruntă unii dintre noi în prezent din cauza circumstanțelor în care acest sport a ajuns în ultimii ani. Este incredibil de dificil pentru echipe Williams și nu trebuie subestimat cât de importante sunt aceste noi reglementări pentru anul 2021 în influența pe care acestea ar putea să o aibă asupra supraviețuirii echipelor noastre „, a concluzionat ea.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss