Latest Posts

Formula 1: Îngrijorări pe seama lipsei de putere a propulsorului Ferrari

Vizualizări: 26537

Carlos Sainz spune că nu este deloc îngrijorat cu privire la mutarea sa în tabăra Ferrari din 2021. Spaniolul îl va înlocui pe Sebastian Vettel în cadrul echipei, iar cu privire la monopostul pe care îl va avea la dispoziție acesta din urmă în mare va fi asemănător cu cel din sezonul actual din motive binecunoscute de costuri. Întrebat dacă este într-un fel îngrijorat de performanța mașinii acesta a răspuns: “Nu neapărat. Mă gândesc că doar monopostul va fi similar cu cel de acum, nu și forma echipei”.

“Ferrari au fost întotdeauna în vârful competiției și îmi place să cred că vor revenii la acea formă mai de grabă mai devreme decât mai târziu. Momentan sunt bucuros că mă pot duela cu ei pe circuit,” declara Sainz. Weekend-ul trecut în Austria, colegul lui Sainz, Lando Norris, a fost pe urmele lui Leclerc pentru un podium final care oricum a venit după penalizarea lui Hamilton. Norris este însă de părere că Ferrari vor începe să mărească ritmul.

“Ferrari își vor demonstra punctele forte cu siguranță pe parcursul sezonului. Cred că au în continuare pachetul complet mai bun,” spune Norris. Ferrari au introdus un pic în grabă câteva componente noi, aripi față și spate noi precum și o podea revizuită. “Vom vedea dacă am luat deciziile bune sau nu, declara și Sebastian Vettel. Cea mai mare problemă însă pentru Ferrari nu este aerodinamica și puterea motorului. Se bănuiește că propulsorul italienilor a fost un pic tras în spate de către FIA după scandalul pe această temă de anul trecut.

“Speculații sunt multe dar e mai bine să nu le dăm curs,” declara Kimi Raikkonen, cel ce pilotează un monopost cu motorizare Ferrari, pentru C More. “Încercăm să obținem cele mai bune rezultate cu ce ne este pus la dispoziție.” Un alt pilot cu motor Ferrari, Romain Grosjean recunoștea că a fost șocat de lipsa de putere a propulsorului în comparație cu anul trecut.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss