Latest Posts

Formula 1: Hockenheim nu poate fi ținut în așteptarea confirmării unei date pe calendarul 2020.

Vizualizări: 19398

Oficialii circuitului Hockenheim au avertizat că nu pot aștepta pentru totdeauna ca Formula 1 să decidă dacă circuitul german va fi adăugat la „calendarul corona” din 2020. Acum, Baku, Singapore și Suzuka au fost anulate oficial, declanșând planul șefului sportiv al F1, Ross Brawn, de a le înlocui cu mai multe evenimente europene. Unele locații potențiale de înlocuire nu sunt circuite F1 active, inclusiv Imola, Mugello, Hockenheim și circuitul Algarve (Portimao) din Portugalia.

„Confirmăm că negocierile sunt în derulare cu Formula 1”, a confirmat un purtător de cuvânt al locului portughez. Însă, șeful Hockenheim, Jorn Teske, a declarat agenției de știri DPA că fostul loc al Marelui Premiu al Germaniei nu poate aștepta pentru totdeauna ca F1 să ia o decizie. „Nu este nimic nou să spunem că, cu cât se va lua o decizie mai târziu, cu atât devine mai dificilă”, a spus el.

Un alt purtător de cuvânt al circuitului a declarat pentru postul TV german RTL că în prezent „doar se speculează” că calendarul european pentru 2020 va fi extins. „Același lucru este valabil și dacă o cursă ar avea loc apoi la Hockenheimring”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Jochen Nerpel, un alt oficial al circuitului Hockenheim, a declarat: „La cerere, vom fi fericiți să verificăm fezabilitatea”. „Dar nu putem păstra date neconfirmate rezervate pentru Formula 1 pentru foarte mult timp”, a adăugat el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss