GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Hockenheim nu poate fi ținut în așteptarea confirmării unei date pe calendarul 2020.

Vizualizări: 18613

Oficialii circuitului Hockenheim au avertizat că nu pot aștepta pentru totdeauna ca Formula 1 să decidă dacă circuitul german va fi adăugat la „calendarul corona” din 2020. Acum, Baku, Singapore și Suzuka au fost anulate oficial, declanșând planul șefului sportiv al F1, Ross Brawn, de a le înlocui cu mai multe evenimente europene. Unele locații potențiale de înlocuire nu sunt circuite F1 active, inclusiv Imola, Mugello, Hockenheim și circuitul Algarve (Portimao) din Portugalia.

„Confirmăm că negocierile sunt în derulare cu Formula 1”, a confirmat un purtător de cuvânt al locului portughez. Însă, șeful Hockenheim, Jorn Teske, a declarat agenției de știri DPA că fostul loc al Marelui Premiu al Germaniei nu poate aștepta pentru totdeauna ca F1 să ia o decizie. „Nu este nimic nou să spunem că, cu cât se va lua o decizie mai târziu, cu atât devine mai dificilă”, a spus el.

Un alt purtător de cuvânt al circuitului a declarat pentru postul TV german RTL că în prezent „doar se speculează” că calendarul european pentru 2020 va fi extins. „Același lucru este valabil și dacă o cursă ar avea loc apoi la Hockenheimring”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Jochen Nerpel, un alt oficial al circuitului Hockenheim, a declarat: „La cerere, vom fi fericiți să verificăm fezabilitatea”. „Dar nu putem păstra date neconfirmate rezervate pentru Formula 1 pentru foarte mult timp”, a adăugat el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES