Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Formula 1: Helmut Marko își dorește cursele de sprijin prezente la Marele Premiu Austria 2020

  Dr. Helmut Marko spune că prima „cursă fantomă” din F1 (cursă fără spectatori) din 2020 ar trebui să prezinte și evenimente de susținere. Red Bull este esențial în planurile F1 de a începe din nou cursa, deoarece deține locația Marelui Premiu din Austria la Spielberg, iar guvernul începe să relaxeze măsurile de închidere a țării. „Austria ca țară începe să iasă din blocajele lor încet, dar sigur, și asta este în aprilie”, a declarat pentru CNN șeful Racing Point, Otmar Szafnauer.

  Deci, dacă puteți privi spre viitor și spune că asta se întâmplă în aprilie, frizerii și saloanele de înfrumusețare și bibliotecile se deschid acum și poate copiii se întorc la școală în mai, pot vedea o cursă fără fani care se întâmplă în iulie, el a adăugat.

  Marko a declarat pentru publicația germană motorsport-total.com că cursele din Austria vor fi „un eveniment TV pur” fără spectatori sau prezență media.Dar crede că toate categoriile de sprijin ar trebui să fie acolo. Formula 2, Formula 3 și Porsche Supercup, a confirmat el.

  „Este un mesaj pentru sport. Nu știu dacă poveștile de fundal normale vor fi la TV din cauza reglementărilor stricte, așa că poate cursele de asistență pot fi transmise într-un fel”, a adăugat Marko.

  Este și dorința noastră sportivă, pentru că cum altfel poți considera pe cineva pentru Formula 1 anul viitor? „Piloții tineri au nevoie și de puncte pentru super licență, altfel veți cimenta mai mult sau mai puțin status quo-ul în Formula 1.”

  Planul Red Bull este pentru două weekenduri consecutive de cursă în Austria, și poate chiar o cursă de la mijlocul săptămânii între ele. „În general, voința tuturor celor implicați este acolo”, a spus Marko. „Că tot ce va avea loc se evaluează pozitiv.”

  Cu toate acestea, nu este clar ce alți promotori de cursă își vor permite să găzduiască „curse fantome”. Marko a declarat pentru ziarul Blick că evenimentul austriac va implica testarea pe scară largă a COVID-19 și „zboruri charter și private din toată Europa”.

  Sursa: CNN / Blick

  Photocredit: Getty Images  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss