Latest Posts

Formula 1: Helmut Marko își dorește cursele de sprijin prezente la Marele Premiu Austria 2020

Vizualizări: 15101

Dr. Helmut Marko spune că prima „cursă fantomă” din F1 (cursă fără spectatori) din 2020 ar trebui să prezinte și evenimente de susținere. Red Bull este esențial în planurile F1 de a începe din nou cursa, deoarece deține locația Marelui Premiu din Austria la Spielberg, iar guvernul începe să relaxeze măsurile de închidere a țării. „Austria ca țară începe să iasă din blocajele lor încet, dar sigur, și asta este în aprilie”, a declarat pentru CNN șeful Racing Point, Otmar Szafnauer.

Deci, dacă puteți privi spre viitor și spune că asta se întâmplă în aprilie, frizerii și saloanele de înfrumusețare și bibliotecile se deschid acum și poate copiii se întorc la școală în mai, pot vedea o cursă fără fani care se întâmplă în iulie, el a adăugat.

Marko a declarat pentru publicația germană motorsport-total.com că cursele din Austria vor fi „un eveniment TV pur” fără spectatori sau prezență media.Dar crede că toate categoriile de sprijin ar trebui să fie acolo. Formula 2, Formula 3 și Porsche Supercup, a confirmat el.

„Este un mesaj pentru sport. Nu știu dacă poveștile de fundal normale vor fi la TV din cauza reglementărilor stricte, așa că poate cursele de asistență pot fi transmise într-un fel”, a adăugat Marko.

Este și dorința noastră sportivă, pentru că cum altfel poți considera pe cineva pentru Formula 1 anul viitor? „Piloții tineri au nevoie și de puncte pentru super licență, altfel veți cimenta mai mult sau mai puțin status quo-ul în Formula 1.”

Planul Red Bull este pentru două weekenduri consecutive de cursă în Austria, și poate chiar o cursă de la mijlocul săptămânii între ele. „În general, voința tuturor celor implicați este acolo”, a spus Marko. „Că tot ce va avea loc se evaluează pozitiv.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu toate acestea, nu este clar ce alți promotori de cursă își vor permite să găzduiască „curse fantome”. Marko a declarat pentru ziarul Blick că evenimentul austriac va implica testarea pe scară largă a COVID-19 și „zboruri charter și private din toată Europa”.

Sursa: CNN / Blick
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

CNN / Blick

Latest Posts

Don't Miss