Latest Posts

Formula 1: Hamilton preia valul de noi talente și este fantastic pentru F1

Vizualizări: 19940

Directorul echipei Red Bull, Christian Horner, spune că bătălia dintre Lewis Hamilton și „valul” de talente emergente, inclusiv Max Verstappen și Charles Leclerc, vor fi „fantastice” pentru Formula 1. În timp ce Verstappen la Red Bull și pilotul Ferrari, Leclerc, ambii de 22 de ani, au fost neputincioși să îl oprească pe Hamilton să-și asigure al șaselea campionat mondial de F1, amândoi au fost impresionați, iar în timpul iernii au câștigat noi oferte pe termen lung cu echipele respective.

Leclerc a semnat cu Ferrari până la sfârșitul anului 2024, în timp ce Verstappen urmează să rămână la Red Bull până în 2023. Deși echipa Mercedes a dominat era hibridă a F1, Horner este convins că F1 se datorează unui “clasic” între cele mai mari trei echipe ale sale de anul acesta datorită continuității reglementărilor, înainte ca lucrurile să fie agitate de reînnoirea regulilor din 2021.

“Din când în când, vine un val și cred că avem unul în acest moment”, a spus Horner. “Așadar, cred că este deosebită de interesantă dinamica Verstappen / Leclerc, cum se va juca asta în anii viitori, cum Lewis poate să meargă roată la roată cu acești tipi.

“Pentru că încă există viață în el și cred că este dornic să se calibreze împotriva valului tânăr care vine.” Cred că pentru Formula 1 este fantastic să ai dinamica băieților tineri, a oponenților care vin și o parte din băieții mai in vârstă care sunt ‘vulpi bătrâne’ care știu toate trucurile “.

Formula 1: Hamilton preia valul de noi talente și este fantastic pentru F1

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamilton, care nu are contract la sfârșitul anului 2020, este de așteptat să se angajeze pe un nou acord cu Mercedes, în special după acordurile pe termen lung ale lui Verstappen și Leclerc. Tânărul de 35 de ani a lămurit în repetate rânduri în 2019 că nu intenționează să se retragă curând. “Nucleul a ceea ce fac este că ador cursele, îmi place provocarea”, a spus Hamilton. “Îmi place să ajung știind că am acești tineri incredibil de talentați, care încearcă să mă învingă și să mă depășească, și iubesc acea bătălie în care ajung în fiecare an.” Și lucrez cu acești tipi care sunt cu mult mai inteligenți decât mine și mă fac să mă simt mai deștept [și] atunci când îi provoc și le demonstrez că se înșală de atâtea ori, este ireal!

“Nu mă tem [de ziua în care mă voi retrage]. Va fi o zi tristă să nu mai faci ceva care ai iubit toată viața ta și cât timp îți poți aminti de acest lucru.” Dar de aceea am toate aceste lucruri în loc pe care pot să bazez. “Latura modei, de exemplu, am găsit o altă afacere pe care o pot face un timp îndelungat dacă reușește.” În prezent, aceasta merge cu adevărat foarte bine, dar nu știu cât va merge. Dar măcar am un alt interes “.

Sursa: Red Bull Racing / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Formula One World Championship Ltd.
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Red Bull Racing / GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss