More

  Latest Posts

  Formula 1: Ferrari oferă lui Vettel un nou contract de doi ani

  Se pare că Ferrari a făcut din Sebastian Vettel o nouă ofertă de contract pentru 2021. Recent, a reieșit că cea de patru ori campioană mondială a respins prima ofertă făcută de echipa din Maranello – un nou contract pe un an cu reducerea salariului.

  Autoritatea Italiană „La Gazzetta dello Sport” din Italia susține acum că Ferrari a revenit cu o a doua ofertă – un contract pentru 2021 și 2022. Salariul său, care se crede în prezent în jur de 30 de milioane de euro pe an, va fi redus la 12 milioane de euro – exact același lucru cu cel al coechipierului Charles Leclerc, relatează cotidianul sportiv.

  Se sugerează că Ferrari dorește răspunsul lui Vettel până la sfârșitul lunii mai, în caz contrar, echipa își va încheia negocierile cu alți piloți precum Daniel Ricciardo și Carlos Sainz. Când a fost întrebat de Antena 3 dacă fiul său va fi semnat de Ferrari pentru 2021, tatăl și omonim al lui Carlos Sainz au răspuns: „Nu am idee”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss