Latest Posts

Formula 1: Ferrari oferă lui Vettel un nou contract de doi ani

Vizualizări: 15047

Se pare că Ferrari a făcut din Sebastian Vettel o nouă ofertă de contract pentru 2021. Recent, a reieșit că cea de patru ori campioană mondială a respins prima ofertă făcută de echipa din Maranello – un nou contract pe un an cu reducerea salariului.

Autoritatea Italiană „La Gazzetta dello Sport” din Italia susține acum că Ferrari a revenit cu o a doua ofertă – un contract pentru 2021 și 2022. Salariul său, care se crede în prezent în jur de 30 de milioane de euro pe an, va fi redus la 12 milioane de euro – exact același lucru cu cel al coechipierului Charles Leclerc, relatează cotidianul sportiv.

Se sugerează că Ferrari dorește răspunsul lui Vettel până la sfârșitul lunii mai, în caz contrar, echipa își va încheia negocierile cu alți piloți precum Daniel Ricciardo și Carlos Sainz. Când a fost întrebat de Antena 3 dacă fiul său va fi semnat de Ferrari pentru 2021, tatăl și omonim al lui Carlos Sainz au răspuns: „Nu am idee”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss