GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Ferrari a fost deja respins de Lewis Hamilton.

Vizualizări: 9834

Unul dintre cei mai importanți piloți care nu este încă contractat pentru 2021 este Lewis Hamilton. Britanicul pare să rămână la Mercedes, deși zvonurile Ferrari rămân în jur. Totuși, aceste zvonuri par a fi fără nicio valoare.

Cel puțin așa susține jurnalistul de Formula 1, Leo Turrini. Potrivit jurnalistului insider, Hamilton a respins deja oferta din parte Ferrari, iar britanicul se concentrează asupra unei noi înțelegeri cu Mercedes. „În vară, John Elkann a mers la Hamilton să-l verifice și Lewis era încă deschis la idea. Mai târziu, însă, a decis că este mai bine să rămână la Mercedes”, a declarat Turrini într-o conversație video cu Sky Sports Italia.

Ferrari în atac
„El a spus Ferrari că vrea să rămână cu Mercedes pentru a dovedi recordul lui Michael Schumacher și, prin urmare, și al Ferrari. Aceasta a venit ca o dezamăgire pentru Elkann, care a indicat că în următorii ani vor face tot ce este posibil pentru a-i rupe seria”, a spus jurnalistul.

Desigur, dacă Ferrari va putea face acest lucru, este discutabil. În timpul testărilor de pre-sezon la Barcelona, Ferrari nu părea să fi ieșit atât de bine din pauza de iarna și, de asemenea, chipul lui Sebastian Vettel a vorbit volume. Germanul nu este mulțumit de mașina sa. Cu toate acestea, mulți oameni încă cred că Ferrari a intrat în mod deliberat în rolul underdog, dar acest lucru nu pare foarte plauzibil.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES