More

  Latest Posts

  Formula 1: Ferrari a fost deja respins de Lewis Hamilton.

  Unul dintre cei mai importanți piloți care nu este încă contractat pentru 2021 este Lewis Hamilton. Britanicul pare să rămână la Mercedes, deși zvonurile Ferrari rămân în jur. Totuși, aceste zvonuri par a fi fără nicio valoare.

  Cel puțin așa susține jurnalistul de Formula 1, Leo Turrini. Potrivit jurnalistului insider, Hamilton a respins deja oferta din parte Ferrari, iar britanicul se concentrează asupra unei noi înțelegeri cu Mercedes. „În vară, John Elkann a mers la Hamilton să-l verifice și Lewis era încă deschis la idea. Mai târziu, însă, a decis că este mai bine să rămână la Mercedes”, a declarat Turrini într-o conversație video cu Sky Sports Italia.

  Ferrari în atac
  „El a spus Ferrari că vrea să rămână cu Mercedes pentru a dovedi recordul lui Michael Schumacher și, prin urmare, și al Ferrari. Aceasta a venit ca o dezamăgire pentru Elkann, care a indicat că în următorii ani vor face tot ce este posibil pentru a-i rupe seria”, a spus jurnalistul.

  Desigur, dacă Ferrari va putea face acest lucru, este discutabil. În timpul testărilor de pre-sezon la Barcelona, Ferrari nu părea să fi ieșit atât de bine din pauza de iarna și, de asemenea, chipul lui Sebastian Vettel a vorbit volume. Germanul nu este mulțumit de mașina sa. Cu toate acestea, mulți oameni încă cred că Ferrari a intrat în mod deliberat în rolul underdog, dar acest lucru nu pare foarte plauzibil.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss