Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Formula 1: Fernando Alonso se întoarce în Formula 1 alături de Renault F1 Team

  Dublul campion mondial Fernando Alonso se va întoarce în Formula 1 din 2021 cu Renault, cele două părți ajungând la o înțelegere pe două sezoane. Zvonurile cu privire la o posibilă înțelegere a lui Alonso cu Renault au apărut în weekend-ul Marelui Premiu al Austriei, surse din Autosport confirmând mutarea. Spaniolul, care și-a adjudecat cele două titluri mondiale cu Renault în 2005 și 2006, a rulat ultima dată în F1 la sfârșitul anului 2018, când a decis că Formula 1 nu mai este o opțiune atractivă pentru el.

  Alonso va ocupa locul australianului Daniel Ricciardo, care a semnat un contract cu echipa McLaren unde îl va înlocui la rândui pe Carlos Sainz Jr. care va face mutarea la Ferrari în dauna lui Sebastian Vettel. Coechipierul lui Alonso va fi Esteban Ocon, care s-a întors pe grila F1 din acest sezon după un an de pauză.

  Comentând revenirea, Alonso a spus: „Renault este familia mea, amintirile mele cele mai dragi în Formula 1 alaturi de cele două titluri de campionat mondial, dar acum privesc nerăbdător spre viitor”. „Este o mare sursă de mândrie și cu foarte mari emoții mă întorc la echipa care mi-a oferit sprijin la începutul carierei și care acum îmi oferă posibilitatea de a reveni la cel mai înalt nivel”.

  „Am principii și ambiții în concordanță cu proiectul echipei”. „Progresul lor din această iarnă dă credibilitate obiectivelor pentru sezonul 2022 și voi împărtăși toată experiența dobândită de-a lungul carierei cu întreaga echipă”. „Echipa vrea și are mijloacele necesare pentru a reveni pe podium”. Alonso a intrat inițial în marele circ ca pilot de teste în 2002, înainte de a fi promovat ca și pilot oficial un an mai târziu.

  A câștigat primul său mare premiu în 2003 în cadrul Grand Prix-ul Ungariei și a fost pionul principal pentru campaniile cele mai de succes din 2005 și 2006. După succesele realizate cu Renault, Alonso a decis să se alăture celor de la McLaren în 2007, dar parteneriatul nu a fost unul de lungă durată, acesta revenind la Renault pentru 2008 și 2009.

  A câștigat multiple întreceri în Formula 1, inclusiv controversatul Grand Prix de la Singapore din 2008. Ulterior, Alonso s-a mutat la Ferrari din 2010 până în 2014, înainte de a se întoarce la McLaren în 2015.

  Dar trecerea lui la McLaren nu a reușit să producă genul de rezultate pe care le-a dorit, întrucât a îndurat doi ani dificili cu Honda-Power înainte de o ultimă campanie frustrantă cu motorizare Renault, întrucât monopostul McLaren nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

  Până la sfârșitul anului 2018, Alonso s-a săturat de cerințele F1 și de lipsa rezultatelor, dar acum și-a regăsit motivația pentru un ultim asalt.

  Managerul său de multă vreme, Flavio Briatore, a spus la începutul acestui an că Alonso a fost „dezintoxicat” fiind departe de F1 o perioadă. De la ieșirea din F1, Alonso a câștigat Le Mans și Campionatul Mondial de Anduranță împreună cu Toyota, precum și în Dakar la începutul acestui an.

  De asemenea, a încercat să câștige Indianapolis 500, dar nu a reușit să se califice anul trecut. El va contesta ediția din acest an. CEO-ul F1, Chase Carey, a spus despre revenirea lui Alonso: „Este o veste excelentă că dublul campion mondial Fernando Alonso va reveni în Formula 1 cu Renault anul viitor. „Este un talent incredibil și abia așteptăm să ne revedem pe pistă în 2021”.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss