More

  Latest Posts

  Formula 1: Echipa Haas F1 vorbește cu piloții lor despre reducerea salariilor.

  Ambii piloți Haas F1 sunt în discuții despre reducerea salariului în timpul pandemiei Corona virusului. Mica echipă Americană este una dintre cele care profită de programele de șomaj tehnic a personalului guvernamental. „Nu ne putem dezvolta timp de trei luni, în timp ce nu avem venituri”, a spus șeful Gunther Steiner pentru revista motorsport magazine.

  „Unele echipe pot face asta, dar toate cele mai mici sunt de acord că nu este posibil.” În acest scop, Steiner a spus că Kevin Magnussen și Romain Grosjean s-au oferit să ajute. „Au venit înainte și au spus„ dacă aveți nevoie de ceva de la noi, anunțați-ne ”, a spus el. Când a fost întrebat dacă este vorba de reduceri salariale, Steiner a răspuns: “Absolut, ne vorbesc despre asta. Ei văd unde suntem.

  „Încă nu am detalii, dar sunt în regulă să vorbim despre asta.” Lucrăm în prezent prin toate aceste scenarii, știind că piloții noștri au acceptat să ajute la îndeplinirea obiectivelor. Cred că este mișto, dar trebuie să rezolvăm mai întâi detaliile ”, a adăugat el.

  Între timp, ziarul Ouest France a declarat că CEO-ul F1, Chase Carey, își reduce salariul cu milioane de euro cu mai mult decât cu 20 la sută anunțat anterior. „Chase Carey a fost de acord cu o reducere și mai mare”, a declarat o sursă din Formula One Management.

  Sursa: Motorsport Magazine / Ouest France

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss