GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Echipa Haas F1 vorbește cu piloții lor despre reducerea salariilor.

Vizualizări: 10153

Ambii piloți Haas F1 sunt în discuții despre reducerea salariului în timpul pandemiei Corona virusului. Mica echipă Americană este una dintre cele care profită de programele de șomaj tehnic a personalului guvernamental. „Nu ne putem dezvolta timp de trei luni, în timp ce nu avem venituri”, a spus șeful Gunther Steiner pentru revista motorsport magazine.

„Unele echipe pot face asta, dar toate cele mai mici sunt de acord că nu este posibil.” În acest scop, Steiner a spus că Kevin Magnussen și Romain Grosjean s-au oferit să ajute. „Au venit înainte și au spus„ dacă aveți nevoie de ceva de la noi, anunțați-ne ”, a spus el. Când a fost întrebat dacă este vorba de reduceri salariale, Steiner a răspuns: “Absolut, ne vorbesc despre asta. Ei văd unde suntem.

„Încă nu am detalii, dar sunt în regulă să vorbim despre asta.” Lucrăm în prezent prin toate aceste scenarii, știind că piloții noștri au acceptat să ajute la îndeplinirea obiectivelor. Cred că este mișto, dar trebuie să rezolvăm mai întâi detaliile ”, a adăugat el.

Între timp, ziarul Ouest France a declarat că CEO-ul F1, Chase Carey, își reduce salariul cu milioane de euro cu mai mult decât cu 20 la sută anunțat anterior. „Chase Carey a fost de acord cu o reducere și mai mare”, a declarat o sursă din Formula One Management.

Sursa: Motorsport Magazine / Ouest France
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES