More

  Latest Posts

  Formula 1: Cyril Abiteboul are întrebări despre „Mercedesul roz”

  Cyril Abiteboul pune sub semnul întrebării abordarea lui Racing Point în ceea ce privește designul mașinii sale 2020. Deși sportul se îmbină, în general, pe fondul crizei Coronavirus, acest lucru nu îl împiedică pe șeful Renault să se întrebe despre ce a fost poreclit în padoc sub numele de „Mercedes roz”.

  În ciuda relației sale cu Mercedes și cu relația strânsă a proprietarului echipei Lawrence Stroll cu Toto Wolff, Racing Point insistă că a construit mașina pe baza fotografiilor Mercedes F1 din 2019. „Am observat că spun destul de sincer că au copiat”, a spus Abiteboul pentru Canal Plus.

  „Trebuie să spun că este prima dată – cel puțin în anii în care am lucrat în Formula 1 – că cineva declară cu mândrie că a copiat totul. Puteți compara cu un artist care falsifică opere de artă și spune că este mulțumit. cu munca lui „, a adăugat el.

  Ceea ce este clar este că Abiteboul se îndoiește de faptul că Racing Point a fost capabil să-și adune mașina aparent competitivă doar pe baza fotografiilor. „Cu siguranță au fotografi grozavi”, zâmbi francezul. „Întrebarea este dacă este posibil să reproducem astfel de soluții complexe de inginerie atât de exact pe baza informațiilor deschise. La urma urmei, mașina Racing Point funcționează foarte bine. Nu voi dezvolta această idee în continuare, dar vom continua pune astfel de întrebări „, a adăugat el.

  Sursa: Canal Plus

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss