GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1 confirmă data lansării noului serial Formula 1 pe Netflix

Vizualizări: 20898

Formula 1 a confirmat data de lansare pentru serialul documentar F1 care acoperă sezonul 2018.

Formula 1: Drive to Survive va prezenta un număr de povești, echipe și piloți de anul trecut. Într-un serial în 10 părți (10 episoade) produs de creatorii filmelor Senna și Amy.

Serialul va debuta pe Netflix la scară globală pe 8 martie anul acesta.

Ian Holmes, directorul de drepturi media Formula 1:

„Suntem încântați să anunțăm noua noastră serie-documentar Formula 1: Drive to Survive, odată cu trecerea noastră spre o nouă generație a Formula 1.

„Acest serial cu adevărat unic încadrează sportul și ne ajută să arătăm și să dezvăluim poveștile nespuse atât de pe circuit cât și de lângă acesta. Parteneriatul nostru cu Netflix, cu scopul de a crea un serial original pe pune într-o poziție foarte bună de a deveni un brand de media și entertainment și de a atrage noi fani pentru sport.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Paul Martin de la Box to Box Films: „Netflix este platforma perfectă unde să ne putem spune povestea acestui incredibil sport. F1 dintotdeauna a fost o lume plină de caractere interesante și ego-uri mari, dramă și senzații tari, victorie și tragedie, dar până acum acea lume a fost în mare parte ascunsă și secretivă.

„Formula 1: Drive to Survive oferă o portiță spre inima acestei lumi și arată cum este să trăiești, să muncești și să concurezi în lumea celui mai rapid sport din lume.”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OCMDH_at1_o&w=560&h=315]

Photo-credit: F1.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES