More

  Latest Posts

  Formula 1: Christian Lundgaard prima în linie pentru echipa Renault F1.

  Renault s-ar putea întoarce la un adolescent dacă Daniel Ricciardo părăsește echipa pentru 2021. Ricciardo, al cărui contract se termină anul acesta, a fost legat de o mutare la Ferrari și, de asemenea, spune că nu ar trebui „niciodată să spunem niciodată” la o revenire la Red Bull.

  Dacă Australianul merge, Christian Lundgaard, în vârstă de 18 ani, pare să fie primul la rând. Danezul este cel mai apreciat pilot al „academiei” Renault, iar acesta va fi în Formula 2 anul acesta.

  „Scopul nostru în a-l avea în academie a fost întotdeauna să-l intrăm în Formula 1 cu noi”, a declarat Mia Sharizman, șefa academiei, pentru ziarul BT.

  „Deocamdată trebuie să fie mai întâi în Formula 2 pentru a colecta destule puncte pentru super licența pe care trebuie să fiți în Formula 1″, a adăugat el.

  „Dar credem că, cu ceea ce am văzut de la el în Formula 3 și Formula Renault, va face acest pas în continuare cu noi. Sperăm pentru asta, dar ultimul pas în Formula 1 este și despre a avea un sezon cu adevărat bun în Formula 2.“

  Sursa: BT Nyheder

  Photocredit: Renault Sport Academy


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss