More

  Latest Posts

  Formula 1: Christian Lundgaard prima în linie pentru echipa Renault F1.

  Renault s-ar putea întoarce la un adolescent dacă Daniel Ricciardo părăsește echipa pentru 2021. Ricciardo, al cărui contract se termină anul acesta, a fost legat de o mutare la Ferrari și, de asemenea, spune că nu ar trebui „niciodată să spunem niciodată” la o revenire la Red Bull.

  Dacă Australianul merge, Christian Lundgaard, în vârstă de 18 ani, pare să fie primul la rând. Danezul este cel mai apreciat pilot al „academiei” Renault, iar acesta va fi în Formula 2 anul acesta.

  „Scopul nostru în a-l avea în academie a fost întotdeauna să-l intrăm în Formula 1 cu noi”, a declarat Mia Sharizman, șefa academiei, pentru ziarul BT.

  „Deocamdată trebuie să fie mai întâi în Formula 2 pentru a colecta destule puncte pentru super licența pe care trebuie să fiți în Formula 1″, a adăugat el.

  „Dar credem că, cu ceea ce am văzut de la el în Formula 3 și Formula Renault, va face acest pas în continuare cu noi. Sperăm pentru asta, dar ultimul pas în Formula 1 este și despre a avea un sezon cu adevărat bun în Formula 2.“

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  BT Nyheder

  Latest Posts

  Don't Miss