Latest Posts

Formula 1: Christian Horner se așteaptă ca F1 „foarte diferit” să fie la fel de „feroce”

Vizualizări: 11717

Bătălia dintre echipele de Formula 1 va fi la fel de „aprigă” ca oricând atunci când cursa va reîncepe în Austria luna viitoare, consideră Christian Horner de la Red Bull, în ciuda circumstanțelor unice ale evenimentelor desfășurate fără spectatori prezenți. Având în vedere că F1 a dat undă verde pentru campania 2020 pentru a începe în sfârșit, cu două evenimente la Red Bull Ring, în iulie, echipele se pregătesc ca cursele să înceapă să meargă din nou după închiderea fabricii extinse.

Însă, cu fanii nepermis la primele evenimente și cu precauții stricte privind sănătatea pentru personalul echipei pentru a reduce riscul de transmitere a corona virusului, evenimentele de Formula 1 vor intra în necunoscut. Cu toate acestea, Horner este convins că, deși pregătirea pentru fiecare eveniment se va simți diferită, odată cu începerea acțiunii pe pistă, competitivitatea dintre echipe și piloți va fi la fel de intensă ca oricând.

Formula 1: Christian Horner se așteaptă ca F1 „foarte diferit” să fie la fel de „feroce”

„Cred că va fi altfel, va fi foarte diferit”, a spus Horner despre prognozele sale pentru primele curse după pauză forțată de pandemia COVID-19. „Dar când se sting luminile, totul este despre ceea ce se întâmplă pe pistă, iar tu ești atât de scufundat în ceea ce faci. Împrejurimile ar putea fi puțin diferite, dar cred că competiția va fi la fel de aprigă și toată lumea va fi concentrată pe ceea ce se întâmplă pe circuit”.

Horner a lăudat eforturile pe care Red Bull le-a făcut în Austria pentru a obține aprobările necesare pentru deschizătorul sezonului F1. „Este minunat că mergem la curse și că aceste date din calendar sunt confirmate”, a spus el. „Red Bull în Austria a muncit foarte mult pentru a pune în funcțiune calendarul și le-a acordat un credit deplin pentru a obține aceste două prime curse”.

„Ei pot fi foarte bine folosiți ca model pentru viitoarele rase europene. Suntem încântați să mergem din nou la curse. Este minunat să ai ceva în jurnal, ceva pe care să te concentrezi și toată lumea așteaptă cu nerăbdare să meargă. „Cred că am făcut o mașină bună anul acesta și este păcat că nu am ajuns să vedem asta în Australia. Dar întreaga echipă este foarte motivată și va fi un alt tip de sezon. Suntem bine echipate și bine îmbrăcate pentru a face față acestui lucru. “

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss