More

  Latest Posts

  Formula 1: Chase Carey vrea ca eroul Sebastian Vettel rămână în F1.

  Chase Carey pare să-și dorească, ca Sebastian Vettel va rămână în Formula 1 dincolo de 2020. Se pare că aderarea la Mercedes sau Renault, sau pur și simplu la pensie, sunt opțiunile de cvadruplu campion mondial pentru când va pleca de la Ferrari la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, Renault pare gata să-și semneze fostul campion Fernando Alonso.

  Corespondentul F1, Ralf Bach, susține că un acord de doi ani este pe masă pentru spaniol, cu un posibil rol de management după această perioadă. „Istoria este corectă, chimia este corectă – are sens pentru ambele părți”, a declarat mentorul și managerul lui Alonso, Flavio Briatore.

  În ceea ce privește Vettel, legenda F1, Gerhard Berger, care conduce acum seria DTM, consideră că mașinile de turism în campionatul său ar fi o următoare destinație perfectă pentru Vettel. „Serios, de ce nu?” Berger a declarat pentru ziarul Kleine Zeitung. „Conduce în continuare la cel mai înalt nivel, așa că poate concura împotriva altor piloți mari cu mașini de curse care îi plac”.

  Cu toate acestea, CEO-ul F1 Carey pare dornic să se atașeze de unul dintre eroii indiscutabili ai sportului. „Piloții noștri sunt eroii sportului”, a spus el pentru RTL. „Lumea iubește eroii. Și dacă cineva a câștigat patru campionate mondiale, ei sunt unul dintre cei mai mari eroi ai noștri”.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss