GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Chase Carey vrea ca eroul Sebastian Vettel rămână în F1.

Vizualizări: 11890

Chase Carey pare să-și dorească, ca Sebastian Vettel va rămână în Formula 1 dincolo de 2020. Se pare că aderarea la Mercedes sau Renault, sau pur și simplu la pensie, sunt opțiunile de cvadruplu campion mondial pentru când va pleca de la Ferrari la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, Renault pare gata să-și semneze fostul campion Fernando Alonso.

Corespondentul F1, Ralf Bach, susține că un acord de doi ani este pe masă pentru spaniol, cu un posibil rol de management după această perioadă. „Istoria este corectă, chimia este corectă – are sens pentru ambele părți”, a declarat mentorul și managerul lui Alonso, Flavio Briatore.

În ceea ce privește Vettel, legenda F1, Gerhard Berger, care conduce acum seria DTM, consideră că mașinile de turism în campionatul său ar fi o următoare destinație perfectă pentru Vettel. „Serios, de ce nu?” Berger a declarat pentru ziarul Kleine Zeitung. „Conduce în continuare la cel mai înalt nivel, așa că poate concura împotriva altor piloți mari cu mașini de curse care îi plac”.

Cu toate acestea, CEO-ul F1 Carey pare dornic să se atașeze de unul dintre eroii indiscutabili ai sportului. „Piloții noștri sunt eroii sportului”, a spus el pentru RTL. „Lumea iubește eroii. Și dacă cineva a câștigat patru campionate mondiale, ei sunt unul dintre cei mai mari eroi ai noștri”.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES