More

  Latest Posts

  Formula 1: Carlos Sainz neagă că va fi pilot numărul 2 la Ferrari.

  Carlos Sainz a respins zvonurile spunând că va fi pilotul numărul 2 al Ferrari din 2021. Un insider Ferrari a spus săptămâna aceasta că Charles Leclerc „este viitorul nostru”, folosind o analogie a strategiei fotbalului pentru a explica că politica anterioară de a avea doi atacanți se încheie. „Nu, nu am semnat nimic care să mă facă cel de-al doilea pilot”, a declarat pentru postul de radio El Partidazo de Cope, spaniolul Sainz, care va conduce pentru McLaren anul acesta înainte de a se deplasa la Maranello.

  „La fel ca în cazul tuturor contractelor pe care le-am semnat, acesta spune că echipa se află deasupra pilotului, dar nu pune nimic în legătură cu faptul că sunt pilot al doilea sau că este obligat să-mi susțin coechipierul”. „Ceea ce știu este că voi da totul pentru Ferrari, mai ales, pentru a încerca să câștige. Tratez fiecare pilot ca pe un rival și nu vă faceți griji, dacă există o situație dificilă, voi lua decizia corectă”, a adăugat Sainz.

  Având în vedere că pleacă din McLaren, s-a sugerat ca echipa britanică să-l excludă pe Sainz din procesul de dezvoltare a mașinii în acest an. Pilotul nu crede acest lucru: „Cred că vor să-mi spună totul pentru că încă le pot ajuta mult pentru acest an și pentru anul viitor”. „I-am spus echipei să mă țină informat pentru că sunt primul care doresc să-l văd pe McLaren pe podium cât mai curând posibil”, a adăugat Sainz.

  De asemenea, Sainz a fost întrebat despre speculații care leagă mentorul și prietenul său Fernando Alonso cu revenirea la Formula 1 anul viitor. „În acest moment Renault nu se află printre echipele competitive, dar sunt planificate modificări pentru Formula 1 și nu știu dacă asta poate ajuta Fernando să ia decizia de a reveni”, a spus el. „Nu am vorbit despre acest subiect cu el, deci nu știu ce idee are sau cât de mult o vrea. Dar știu că Formula 1 este pentru cei mai buni piloți, iar el este unul dintre ei”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss