Latest Posts

Formula 1: Carlos Sainz neagă că va fi pilot numărul 2 la Ferrari.

Vizualizări: 10186

Carlos Sainz a respins zvonurile spunând că va fi pilotul numărul 2 al Ferrari din 2021. Un insider Ferrari a spus săptămâna aceasta că Charles Leclerc „este viitorul nostru”, folosind o analogie a strategiei fotbalului pentru a explica că politica anterioară de a avea doi atacanți se încheie. „Nu, nu am semnat nimic care să mă facă cel de-al doilea pilot”, a declarat pentru postul de radio El Partidazo de Cope, spaniolul Sainz, care va conduce pentru McLaren anul acesta înainte de a se deplasa la Maranello.

„La fel ca în cazul tuturor contractelor pe care le-am semnat, acesta spune că echipa se află deasupra pilotului, dar nu pune nimic în legătură cu faptul că sunt pilot al doilea sau că este obligat să-mi susțin coechipierul”. „Ceea ce știu este că voi da totul pentru Ferrari, mai ales, pentru a încerca să câștige. Tratez fiecare pilot ca pe un rival și nu vă faceți griji, dacă există o situație dificilă, voi lua decizia corectă”, a adăugat Sainz.

Având în vedere că pleacă din McLaren, s-a sugerat ca echipa britanică să-l excludă pe Sainz din procesul de dezvoltare a mașinii în acest an. Pilotul nu crede acest lucru: „Cred că vor să-mi spună totul pentru că încă le pot ajuta mult pentru acest an și pentru anul viitor”. „I-am spus echipei să mă țină informat pentru că sunt primul care doresc să-l văd pe McLaren pe podium cât mai curând posibil”, a adăugat Sainz.

De asemenea, Sainz a fost întrebat despre speculații care leagă mentorul și prietenul său Fernando Alonso cu revenirea la Formula 1 anul viitor. „În acest moment Renault nu se află printre echipele competitive, dar sunt planificate modificări pentru Formula 1 și nu știu dacă asta poate ajuta Fernando să ia decizia de a reveni”, a spus el. „Nu am vorbit despre acest subiect cu el, deci nu știu ce idee are sau cât de mult o vrea. Dar știu că Formula 1 este pentru cei mai buni piloți, iar el este unul dintre ei”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss