More

  Latest Posts

  Formula 1: Carlos Sainz este o alegere bună pentru Ferrari, spune Helmut Marko

  Ferrari a făcut o alegere bună prin contractare lui Carlos Sainz pentru 2021, potrivit Dr. Helmut Marko. În calitate de șef al programului de dezvoltare a piloții notoriu și de succes al echipei Red Bull, Marko l-a adus pe spaniolul în Formula 1 în 2015. „În primul rând, Carlos este un tip grozav”, Marko este citat de La Gazzetta dello Sport.

  „Este, de asemenea, inteligent și rapid”. La început a fost pur și simplu ghinionul că Max Verstappen venea în același timp. Dar sunt convins că Carlos va beneficia acum de Ferrari. „Dacă Carlos dorește să devină câștigător al cursei, atunci va trebui să învețe cum să depășească dificultățile, cum ar fi lupta cu Charles Leclerc”.

  „De ce nu l-am luat pe Sainz? Pentru că îl avem pe Max”, insistă Marko. „Politica noastră este să avem cel mai bun șofer cu un coechipier bun”. Asta înseamnă că nu există niciun spațiu la Red Bull pentru o altă fostă acuzație Marko – Sebastian Vettel. „Comunicăm cel puțin o dată pe lună”, a spus Marko. „Sebastian este un pilot talentat și de mare succes”.

  „Vrea să-și continue cariera? Nu știu. Numai el poate lua această decizie”. „Din păcate pentru el, pozițiile din echipele de top sunt ocupate”, a declarat Marko pentru emisarul austriac ORF. „Dacă nu există o perspectivă pentru el undeva în vârf pe termen mediu, să zicem doi ani, nu cred că va merge la o echipă de la mijlocul grilei. Cred că se va opri atunci”. „Dacă nu există o perspectivă pentru el undeva în vârf pe termen mediu, să zicem doi ani, nu cred că va merge la o echipă de la mijlocul terenului. Cred că se va opri atunci”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss