Latest Posts

Formula 1: Carlos Sainz este o alegere bună pentru Ferrari, spune Helmut Marko

Vizualizări: 12502

Ferrari a făcut o alegere bună prin contractare lui Carlos Sainz pentru 2021, potrivit Dr. Helmut Marko. În calitate de șef al programului de dezvoltare a piloții notoriu și de succes al echipei Red Bull, Marko l-a adus pe spaniolul în Formula 1 în 2015. „În primul rând, Carlos este un tip grozav”, Marko este citat de La Gazzetta dello Sport.

„Este, de asemenea, inteligent și rapid”. La început a fost pur și simplu ghinionul că Max Verstappen venea în același timp. Dar sunt convins că Carlos va beneficia acum de Ferrari. „Dacă Carlos dorește să devină câștigător al cursei, atunci va trebui să învețe cum să depășească dificultățile, cum ar fi lupta cu Charles Leclerc”.

„De ce nu l-am luat pe Sainz? Pentru că îl avem pe Max”, insistă Marko. „Politica noastră este să avem cel mai bun șofer cu un coechipier bun”. Asta înseamnă că nu există niciun spațiu la Red Bull pentru o altă fostă acuzație Marko – Sebastian Vettel. „Comunicăm cel puțin o dată pe lună”, a spus Marko. „Sebastian este un pilot talentat și de mare succes”.

„Vrea să-și continue cariera? Nu știu. Numai el poate lua această decizie”. „Din păcate pentru el, pozițiile din echipele de top sunt ocupate”, a declarat Marko pentru emisarul austriac ORF. „Dacă nu există o perspectivă pentru el undeva în vârf pe termen mediu, să zicem doi ani, nu cred că va merge la o echipă de la mijlocul grilei. Cred că se va opri atunci”. „Dacă nu există o perspectivă pentru el undeva în vârf pe termen mediu, să zicem doi ani, nu cred că va merge la o echipă de la mijlocul terenului. Cred că se va opri atunci”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss