Latest Posts

Formula 1: Calendarul 2020 pentru opt curse în Europa a fost dezvăluit.

Vizualizări: 13096

Formula 1 urmează să aprobe un program european de opt curse pentru a începe în sfârșit sezonului 2020. Sursele au confirmat pentru GP24 următorul calendar de curse care urmează să fie aprobat și dezvăluit oficial săptămâna aceasta:

  • 5 iulie – Marele Premiu al Austriei
  • 12 iulie – Marele Premiu al Austriei II (numele de confirmat)
  • 19 iulie – Marele Premiu al Ungariei
  • 2 august – Marele Premiu al Marii Britanii
  • 9 august – Marele Premiu Britanic II (numele de confirmat)
  • 16 august – Marele Premiu al Spaniei
  • 30 august – Marele Premiu al Belgiei
  • 6 septembrie – Marele Premiu al Italiei

În prezent, oficialii ale marile premiu din Austriac încă așteaptă confirmarea oficială din partea guvernului lor cu privire la dublul eveniment de la Red Bull Ring, care este în prezent operațional și care găzduiește din nou trackdays. Anunțul a fost așteptat săptămâna trecută și, deși încă nu s-a concretizat, se înțelege că lumina verde este o formalitate și că birocrația joacă un rol în prezent.

Marele Premiu al Ungariei și al Marii Britanii au schimbat acum datele, primele fiind apropiate cu două săptămâni, garantând prima dintre cele două serii de trei weekend-uri de curse F1 consecutive și o serie de șase curse în șapte weekend-ui, iar cele opt curse au loc în 10 weekendu-uri. Călătoria dintre Red Bull Ring și Hungaroring este una relativ scurtă pe drum, în termeni europeni, la 420 km și durează puțin sub cinci ore.

Împingerea curselor consecutive Silverstone în august a fost făcută pentru a permite șefilor de circuit mai mult timp în speranța că restricțiile prevăzute în 14 zile de carantină planificate la sosirile din Marea Britanie – o măsură care va intra în vigoare pe 8 iunie – va fi relaxat până la acel moment. Șefii F1 sunt, de asemenea, în continuu dialog cu guvernul britanic, în efortul de a asigura o scutire.

Hockenheim este în așteptare să intervină ca un înlocuitor în cazul în care Silverstone nu va putea să-și găzduiască cursele. Odată cu datele noi circuitul din Northamptonshire, se poate lua o decizie până la începutul lunii iulie, în cazul în care locul german trebuie să fie necesar.

O cursă în Spania completează a doua serie de trei weekenduri consecutive F1 la mijlocul lunii august, tururile din Belgia și Italia păstrând datele inițiale. Au existat speranțe pentru întoarcerea Marelui Premiu al Olandei, dar organizatorii au decis oficial să amâne cursa lor până în 2021, deoarece își doresc fanii prezenți.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În momentul de față, toate cursele trebuie să fie în spatele ușilor închise, în așteptarea avizului continuu din partea guvernului fiecărei țări și a consilierilor în domeniul sănătății. Dincolo de Europa, negocierile sunt în desfășurare cu locurile din Asia, Orientul Îndepărtat și Americi, datorită naturii pandemiei Covid-19 din fiecare țară.

În această etapă, F1 intenționează să încheie sezonul cu un weekend dublu în Orientul Mijlociu în Bahrain și Abu Dhabi, respectiv 6 și 13 decembrie.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss