More

  Latest Posts

  Formula 1 Bahrain – The good, the bad and the ugly

  Etapa de Formula 1 din Bahrain s-a încheiat, iar acum a venit rândul să trecem în revistă principalii protagoniști și antagoniști din prima cursă a noului sezon.

  THE GOOD:

  Lewis Hamilton
  Fără îndoială, performerul cursei! Britanicul a fost nevoit să se bată de la egal la egal într-un monopost inferior pentru prima oară din 2014 încoace. Cursa defensivă făcută la finalul cursei ne-a reamintit de asemănările dintre el și regretatul Ayrton Senna. Per total, nota 10 pentru septuplul campion mondial.

  Max Verstappen
  Dacă răbdarea ar fi fost de partea lui Verstappen, acum ar fi vorbit despre olandez din postura de câștigător al cursei. Deși a fost cel mai rapid pilot în antrenamente și calificări, pilotul echipei Red Bull Racing nu a fost capabil să replice același ritm și în cursă. Momentul cheie a fost depășirea neregulamentară făcută asupra lui Hamilton, iar finalul cursei a fost doar un veșnic asalt demn de Don Quixote.

  Sergio Perez
  După ce a fost aproape să rateze startul din cauza problemei electronice, Perez a făcut o cursă de recuperare minunată și și-a adjudecat un loc cinci îndelung meritat. Mai mult, mexicanul nu a fost deloc departe de a obține un podium imposibil. În condiții normale, Perez ar fi fost foarte probabil un candidat serios la podium sau chiar la victorie.

  Yuki Tsunoda
  De la Helmut Marko la Ross Brawn, toată suflarea implicată în Formula 1 a fost vădit impresionată de debutul lui Tsunoda în Marele Circ. Deși a ratat prezența în Q3, pilotul Alpha Tauri a făcut o cursă frumoasă și a încheiat pe locul nouă. Un debut senzație pe care Tsunoda nu-l va uita prea curând.

  Bahrain

  THE BAD:

  Lance Stroll
  Aston Martin per total nu a făcut nimic notabil în Bahrain. Plecat al zecelea la start și ajuns la finish tot al zecelea, cursa lui Stroll nu a ieșit cu absolut nimic în evidență. Totuși, dacă e să privim într-o notă optimistă, canadianul a câștigat duelul direct cu Sebastian Vettel. Cel puțin pentru moment.

  Esteban Ocon
  Învins clar de Fernando Alonso, Esteban Ocon nu a avut debutul de sezon așteptat. Chiar dacă a fost singurul pilot Alpine care a încheiat cursa, francezul a avut o evoluție ștearsă, iar dacă va continua în aceeași notă, locul său ar putea fi dat înspre altcineva.

  Nikita Mazepin
  25 de secunde. Unul dintre cele mai rapide abandonuri în cursa de debut. Prestația lui Mazepin a dat apă la moară criticilor săi. Pentru moment, nu ne putem face o părerea prea bună despre pilotul rus. Cel mai probabil, Mazepin va fi principalul pretendent la ultimul loc în clasamentul general.

  THE UGLY:

  Sebastian Vettel
  Dezastru. Cam acesta ar fi principalul cuvânt care ar putea rezuma prestația lui Sebastian Vettel din Bahrain. Germanul pare să nu se regăsească momentan la Aston Martin, iar dacă urmărim ultimele două sezoane, situația cvadruplului campion mondial nu este una prea strălucită.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Essentially Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss