More

  Latest Posts

  Formula 1: Au fost Lewis Hamilton și Fernando Alonso cei mai puternici împerecheri de piloți vreodată?

  Pedro de la Rosa a stârnit o dezbatere interesantă, întrucât a sugerat Lewis Hamilton și Fernando Alonso ar putea fi cea mai puternică împerechere F1 din toate timpurile. Am fost tratați la doar un singur sezon de Hamilton și Alonso împreună la McLaren în 2007, și De La Rosa, șoferul de rezervă al McLaren la acea vreme, consideră că a fost momentul în care am fi putut fi martori la cel mai puternic duo de piloți din sport.

  „Am fost surprins cum a explodat totul” De la Rosa a declarat pentru podcast-ul Beyond The Grid. Dacă ne uităm înapoi, acea asociere de piloți a fost probabil cea mai puternică existentă vreodată! Întotdeauna cred că noile generații sunt mai puternice. Deci nu este nimic împotriva lui Senna și Prost, ei sunt eroii mei, pentru totdeauna eroi, dar acest nivel, adus de Fernando și Lewis, a fost uimitor.

  Îmi amintesc că mă uit la datele lor și mă gândeam, „acești tipi sunt de pe o altă planetă”. Și totuși, nu mă așteptam ca relația lor să explodeze. „A fost păcat pentru că acei tipi ar fi adus atâtea campionate la McLaren.”

  Din exterior privind, în perioada respectivă, între Alonso și Hamilton, a apărut multă frecare. Dar de la Rosa crede că a existat întotdeauna o cantitate foarte mare de respect între ei. El a adăugat: S-au respectat întotdeauna reciproc masiv, pentru că amândoi știau cât de bun era celălalt, deși nu au spus-o niciodată în public, au avut mult respect unul față de celălalt.

  Nu s-a făcut nimic rău niciodată la circuitul dintre ei. A fost întotdeauna o luptă puternică, dar corectă. Nu a fost nicio împingere, ruperea aripii din față sau nimic. Au fost doar doi gladiatori care luptau curajos la circuit, deci nu am amintiri neplăcute despre asta. Ambele au fost foarte rapide, talentate, și atunci cred că Lewis a învățat multe de la Fernando în acel an.

  El [Alonso] a făcut o masterclass despre cum să fii consecvent în cursă și cum să ai grijă de mașină, nu numai cauciucurile și asta a fost și atunci când Fernando a început să simtă telemetria, datele lucrau în favoarea lui Lewis. Și a început să nu conducă așa cum ar trebui în practica liberă, și, dintr-o dată, în calificări, a fost foarte rapid. „Au fost multe jocuri între acești doi super-gladiatori.”

  Sursa: Beyond The Grid

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss