More

  Latest Posts

  Formula 1 anunță un calendar de 23 de curse pentru 2022

  Formula 1 a dezvăluit calendarul pentru sezonul 2022, un program record cu 23 de Grand Prix-uri aprobate de Consiliul Mondial al Sporturilor cu Motor al FIA.

  Sezonul va începe în Bahrain pe 20 martie și se va termina în Abu Dhabi pe 20 noiembrie, cu o lună înainte de Crăciun – Miami găzduind prima dintre cele două curse din Statele Unite. Din cauza condițiilor pandemice în curs, China nu va fi inclusă în calendarul 2022. China va fi readusă în calendar imediat ce condițiile o vor permite.

  „Sezonul 2022 vine după doi ani fără precedent pentru Formula 1, în care pandemia COVID-19 a dus la revizuirea calendarului la 17 curse în 2020 și 22 de curse în 2021 – o realizare imensă, având în vedere natura internațională a sportului”, a spus F1 într-un comunicat de presă.

  „A fost fantastic să revedem fanii la evenimente anul acesta și vom continua să ne asigurăm că acest lucru se face în siguranță și în conformitate cu liniile directoare naționale”. „Pandemia a continuat să prezinte provocări pentru sezonul 2021, dar întregul sport și-a arătat capacitatea de a reacționa și de a se adapta provocărilor pe măsură ce au apărut”.

  „Deși sperăm că virusul se va retrage în următoarele luni pentru toată lumea din întreaga lume, vom continua să monitorizăm îndeaproape situația și să lucrăm îndeaproape cu promotorii și autoritățile naționale”.

  Formula 1

  Președintele și CEO-ul Formulei 1, Stefano Domenicali (mai sus), a declarat: „Suntem încântați să anunțăm calendarul 2022 în timp ce ne pregătim să intrăm într-o nouă eră pentru sport, cu reglementări și mașini noi pentru anul viitor, concepute pentru a crea curse mai apropiate”.

  „Sezonul acesta a fost incredibil până acum, cu bătălii grozave pe pistă, publicul larg și fanii care se întorceau la curse după impactul pandemiei. Așteptăm cu nerăbdare să primim mai mulți fani în sezonul viitor și sperăm că 2022 se va simți mai normal decât viața pe care am trăit-o cu toții în ultimii doi ani”.

  „Suntem foarte mulțumiți de interesul pentru Formula 1 din locurile care doresc să găzduiască curse și de creșterea sportului și credem că avem un calendar fantastic pentru 2022 cu destinații precum Miami care se alătură locurilor celebre și istorice.

  Pandemia este încă cu noi și, prin urmare, vom continua să fim vigilenți și în siguranță – pentru a proteja tot personalul nostru și comunitățile pe care le vizităm.”

  Formula 1

  Jean Todt, președintele FIA, a adăugat: „Impresionantul calendar al Campionatului de Formula 1 din 2022 este rezultatul muncii minunate realizate de Formula 1, condusă de Stefano Domenicali și echipa sa, în puternică sinergie cu FIA”.

  „În ultimii doi ani, F1 a demonstrat o rezistență remarcabilă. Acest lucru este clar demonstrat de creșterea continuă a sportului, în ciuda provocărilor importante ale pandemiei”.

  „Cel de-al 23-lea Grand Prix din 2022 va fi o vitrină interesantă pentru noile mașini și aștept cu nerăbdare acest lucru”.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss