More

  Latest Posts

  Formula 1 anunță calendarul provizoriu pentru 2021

  F1 a anunțat calendarul provizoriu pentru 2021 FIA Formula One World Championship, acesta urmând să fie trimis la World Motorsport Council pentru aprobare. Cum acest sezon, complet modificat, datorită pandemiei, se apropie de final, a venit vremea să aflăm programul pe anul viitor.

  Prima etapă din 2021, va avea loc în 18-21 martie, în Australia, deși nu se știe încă, dacă se vor ridica restricțiile de călătorie. Sezonul se va încheia în 5 decembrie, în Abu Dhabi.

  „Gazdele noastre din 2021 sunt sigure că ne putem întoarce în condiții de siguranță și cred cu tărie, că toate planurile și procedurile respectate acum, ne vor ajuta să revenim la un nivel de normalitate, în sezonul următor”, au declarat oficialii F1.

  După ce majoritatea curselor, s-au ținut în spatele ușilor închise, se așteaptă ca de la anul, să revină fanii pe circuite. În 2020, doar 4 curse s-au desfășurat în prezența publicului. Fanii și-au făcut apariția pentru prima dată la Mugello, unde au fost primiți 2880 de oameni, apoi în Rusia, la Eifel și în GP-ul Portughez.

  Chase Carey declară: „Ne bucurăm să anunțăm oficial, calendarul provizoriu pentru 2021, după multe dezbateri cu promotorii, echipele și FIA. Plănuim să primim și fanii în 2021, pentru a avea experiențe cât mai apropiate de realitate și sperăm că înțelegerile făcute vor fi onorate.”

  „Am demonstrat că putem călători în siguranță, toată lumea înțelege că trebuie să continuăm să înaintam și să nu ne lăsăm constrânși de virus. De fapt, multe dintre gazde, doresc să folosească evenimentele drept o platformă care exemplifică faptul că se poate trece peste.”

  „Ne bucurăm să vedem că ni se alătură și Arabia Saudită și de asemenea, că vom reveni în locurile în care ar fi trebuit să concurăm și anul acesta. Vrem să le mulțumim tuturor promotorilor și partenerilor, pentru entuziasm și colaborare și abia așteptăm să le oferim fanilor un adevărat spectacol, pe circuit.”

  Sursa: f1technical.net
  Photocredit: formula1.com

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  f1technical.net

  Latest Posts

  Don't Miss