More

  Latest Posts

  Formula 1- Andreas Seidl(McLaren) refuză să declare faptul că regretă desparțirea de Honda

     Văzând faptul că Honda a câștigat, pentru prima oară, un Grand Prix de Formula 1 de când a revenit, ca motorist, în 2015, șeful echipei McLaren Andreas Seidl a refuzat să comenteze faptul cu privire la ideea că echipa a regretat despărțirea de motoristul nipon.

  Așa cum am spus și mai sus, Honda a revenit ca motorist în Marele Circ în anul 2015, chiar pentru echipa McLaren. Cel mai bun rezultat al echipei în perioada de 3 ani a parteneriatului(2015-2017) a fost locul al cincilea luat de dublul campion mondial Fernando Alonso , în Marele Premiu al Ungariei din același an.

  McLaren a schimbat motoristul din 2018(Renault). Honda a devenit motoristul echipei Torro Rosso în același an, iar, de anul următor, a devenit și motoristul echipei Senior, Red Bull.

  Victoria lui Verstappen a încheiat seria de 10 GP-uri consecutive câștigate de Mercedes. „Este minunat că am văzut un nou câștigător de Formula 1, nu doar pentru Honda, dar pentru Marele Circ ca un întreg.” A declarat Seidl.

  Întrebat după MP al Austriei dacă această cursă dovedește faptul că echipei McLaren îi era mai bine alături de Honda, Andreas Seidl aa refuzat să se apropie de subiect: „Să fiu sincer, acest lucru datează de dinainte de a veni eu aici, deci nu mă interesează. Deja mă interesează situația și viitorul echipei, deci nu voi comenta. Suntem fericiți pentru că suntem parteneri cu Renault, deoarece combinația dintre șasiu și motor este una foarte bună. Renault a făcut o treabă minunată pe parcursul iernii și acum nu se pune problema despre situația motorului.

  • Source: McLaren Racing
  • Photocredit: McLaren Racing

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss