Latest Posts

Formula 1- Andreas Seidl(McLaren) refuză să declare faptul că regretă desparțirea de Honda

Vizualizări: 9804

   Văzând faptul că Honda a câștigat, pentru prima oară, un Grand Prix de Formula 1 de când a revenit, ca motorist, în 2015, șeful echipei McLaren Andreas Seidl a refuzat să comenteze faptul cu privire la ideea că echipa a regretat despărțirea de motoristul nipon.

Așa cum am spus și mai sus, Honda a revenit ca motorist în Marele Circ în anul 2015, chiar pentru echipa McLaren. Cel mai bun rezultat al echipei în perioada de 3 ani a parteneriatului(2015-2017) a fost locul al cincilea luat de dublul campion mondial Fernando Alonso , în Marele Premiu al Ungariei din același an.

McLaren a schimbat motoristul din 2018(Renault). Honda a devenit motoristul echipei Torro Rosso în același an, iar, de anul următor, a devenit și motoristul echipei Senior, Red Bull.

Victoria lui Verstappen a încheiat seria de 10 GP-uri consecutive câștigate de Mercedes. „Este minunat că am văzut un nou câștigător de Formula 1, nu doar pentru Honda, dar pentru Marele Circ ca un întreg.” A declarat Seidl.

Întrebat după MP al Austriei dacă această cursă dovedește faptul că echipei McLaren îi era mai bine alături de Honda, Andreas Seidl aa refuzat să se apropie de subiect: „Să fiu sincer, acest lucru datează de dinainte de a veni eu aici, deci nu mă interesează. Deja mă interesează situația și viitorul echipei, deci nu voi comenta. Suntem fericiți pentru că suntem parteneri cu Renault, deoarece combinația dintre șasiu și motor este una foarte bună. Renault a făcut o treabă minunată pe parcursul iernii și acum nu se pune problema despre situația motorului.

  • Source: McLaren Racing
  • Photocredit: McLaren Racing

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss