GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1- Andreas Seidl(McLaren) refuză să declare faptul că regretă desparțirea de Honda

Vizualizări: 9453

   Văzând faptul că Honda a câștigat, pentru prima oară, un Grand Prix de Formula 1 de când a revenit, ca motorist, în 2015, șeful echipei McLaren Andreas Seidl a refuzat să comenteze faptul cu privire la ideea că echipa a regretat despărțirea de motoristul nipon.

Așa cum am spus și mai sus, Honda a revenit ca motorist în Marele Circ în anul 2015, chiar pentru echipa McLaren. Cel mai bun rezultat al echipei în perioada de 3 ani a parteneriatului(2015-2017) a fost locul al cincilea luat de dublul campion mondial Fernando Alonso , în Marele Premiu al Ungariei din același an.

McLaren a schimbat motoristul din 2018(Renault). Honda a devenit motoristul echipei Torro Rosso în același an, iar, de anul următor, a devenit și motoristul echipei Senior, Red Bull.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Victoria lui Verstappen a încheiat seria de 10 GP-uri consecutive câștigate de Mercedes. „Este minunat că am văzut un nou câștigător de Formula 1, nu doar pentru Honda, dar pentru Marele Circ ca un întreg.” A declarat Seidl.

Întrebat după MP al Austriei dacă această cursă dovedește faptul că echipei McLaren îi era mai bine alături de Honda, Andreas Seidl aa refuzat să se apropie de subiect: „Să fiu sincer, acest lucru datează de dinainte de a veni eu aici, deci nu mă interesează. Deja mă interesează situația și viitorul echipei, deci nu voi comenta. Suntem fericiți pentru că suntem parteneri cu Renault, deoarece combinația dintre șasiu și motor este una foarte bună. Renault a făcut o treabă minunată pe parcursul iernii și acum nu se pune problema despre situația motorului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Source: McLaren Racing
  • Photocredit: McLaren Racing

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES