Latest Posts

Formula 1 2022 ar putea sa aiba un sezon haotic, spune Vasseur.

Vizualizări: 18014

Formula 1 ar putea avea un prim sezon “haotic”, cu noile reglementări care intra in vigoare în 2022.

Acesta este avertismentul șefului Alfa Romeo, Frederic Vasseur, deși admite că noile reguli sunt pozitive din „motive economice și sportive”. “Noile reguli vor avea ca rezultat curse mai dure și mai multe lupte”, a declarat el pentru ziarul Ilta Sanomat.

Cu toate acestea, el recunoaște că ar putea dura ceva timp pentru ca acest lucru să se declanșeze, deoarece modificările regulilor mari din Formula 1 duc de obicei la lacune mari de performanță la început. „De exemplu, decalajele actuale sunt mult mai mici decât acum câțiva ani”, a spus francezul.

Formula 1

“A fost un sezon deosebit de bun. Competiția de pe front între Max și Lewis este acerbă, iar locurile 6-16 sunt adesea separate doar de câteva zecimi”. Dar ar putea fi o poveste foarte diferită în 2022, recunoaște Vasseur.

„Este întotdeauna aceeași poveste”, susține el. „Echipele iau adesea direcții diferite în aceste situații și cineva poate obține un avantaj foarte mare din aceasta. „Alții trebuie să reacționeze, dar la început situația poate fi mai haotică”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Ilta Sanomat
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ilta Sanomat

Latest Posts

Don't Miss