More

  Latest Posts

  Ford nu va mai avea echipă de uzină în campionatele de anduranță din 2020.

  Vizualizări: 4462

  Ford a confirmat faptul că, la sfârșitul acestui an, va desființa echipa de uzina,lăsând loc, cu mare susținere, echipelor ce vor să foloseasca vehiculul american în competițiile modiale, în 2020.

  Echipa de uzină a avutul debutul,împreună cu mașina,în 2016, iar de atunci, aceasta a strâns,în total,cu toate echipele, 10 victorii în Campionatul Mondial de Anduranță și 6 victorii plus un titlu în IMSA(2018),după un total de 56 de curse.

  Mark Rushbrook, directorul programului ”Ford Performance Motorsports”, a declarat faptul că este în tratative cu mai multe echipe, printre care și Ganassi, iar, în 2020, vor încerca să pună proiectul DPI în aplicare.

  De asemenea,anul acesta,la Le Mans,echipa ”Keating Motorsports” va folosi un Ford GT GTE pentru a participa, la clasa GTE-AM , în cea mai importantă cursă a anului.

  Photocredit:Drew Gibson

  Sursa: Sportscar 365

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss