Latest Posts

Ford nu va mai avea echipă de uzină în campionatele de anduranță din 2020.

Vizualizări: 11741

Ford a confirmat faptul că, la sfârșitul acestui an, va desființa echipa de uzina,lăsând loc, cu mare susținere, echipelor ce vor să foloseasca vehiculul american în competițiile modiale, în 2020.

Echipa de uzină a avutul debutul,împreună cu mașina,în 2016, iar de atunci, aceasta a strâns,în total,cu toate echipele, 10 victorii în Campionatul Mondial de Anduranță și 6 victorii plus un titlu în IMSA(2018),după un total de 56 de curse.

Ford nu va mai avea echipă de uzină în campionatele de anduranță din 2020.

Mark Rushbrook, directorul programului ”Ford Performance Motorsports”, a declarat faptul că este în tratative cu mai multe echipe, printre care și Ganassi, iar, în 2020, vor încerca să pună proiectul DPI în aplicare.

De asemenea,anul acesta,la Le Mans,echipa ”Keating Motorsports” va folosi un Ford GT GTE pentru a participa, la clasa GTE-AM , în cea mai importantă cursă a anului.

Photocredit:Drew Gibson

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Sportscar 365

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss