GP24 Media

LATEST POSTS

Ford nu va mai avea echipă de uzină în campionatele de anduranță din 2020.

Vizualizări: 11176

Ford a confirmat faptul că, la sfârșitul acestui an, va desființa echipa de uzina,lăsând loc, cu mare susținere, echipelor ce vor să foloseasca vehiculul american în competițiile modiale, în 2020.

Echipa de uzină a avutul debutul,împreună cu mașina,în 2016, iar de atunci, aceasta a strâns,în total,cu toate echipele, 10 victorii în Campionatul Mondial de Anduranță și 6 victorii plus un titlu în IMSA(2018),după un total de 56 de curse.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Mark Rushbrook, directorul programului ”Ford Performance Motorsports”, a declarat faptul că este în tratative cu mai multe echipe, printre care și Ganassi, iar, în 2020, vor încerca să pună proiectul DPI în aplicare.

De asemenea,anul acesta,la Le Mans,echipa ”Keating Motorsports” va folosi un Ford GT GTE pentru a participa, la clasa GTE-AM , în cea mai importantă cursă a anului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Photocredit:Drew Gibson

Sursa: Sportscar 365

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES