Acasă Breaking News Force India țintesc să depună un nou nume până în Decembrie

Force India țintesc să depună un nou nume până în Decembrie

0
Force India țintesc să depună un nou nume până în Decembrie

Echipa Formula 1, Racing Point Force India plănuiește să depună cerere de schimbare de nume înaintea începerii sezonului viitor.

Racing Point Force India a fost numele interim acordat echipei care s-a alăturat la mijlocul sezonului, în cadrul situației complicate financiare care a fost rezolvată prin „administrare”

Echipa și deținătorii săi, un consorțiu de investitori conduși de Lawrence Stroll au intenționat întotdeauna să schimbe numele.

Șeful echipei Otmar Szafnauer spune că cererea va fi depusă suficient de devreme pentru a fi rezolvată înaintea întâlnirii Consiliului FIA de Motor Sport Mondial.

„Ăsta e planul, ca să fie gata pentru anul viitor. Când voi ști numele vă voi spune.”

Szafnauer de asemenea a menționat că sunt foarte multe posibilități când vine vorba de numele nou, și că nici unul dintre foștii sponsori Force India nu ar fi interesați să continue parteneriatul pe viitor.

„Nu toți au semnat încă, dar nici unul dintre ei nu a menționat că nu ar mai fi interesat, toată lumea a spus „suntem interesați”.

 


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.