Latest Posts

Force India țintesc să depună un nou nume până în Decembrie

Vizualizări: 17714

Echipa Formula 1, Racing Point Force India plănuiește să depună cerere de schimbare de nume înaintea începerii sezonului viitor.

Racing Point Force India a fost numele interim acordat echipei care s-a alăturat la mijlocul sezonului, în cadrul situației complicate financiare care a fost rezolvată prin „administrare”

Echipa și deținătorii săi, un consorțiu de investitori conduși de Lawrence Stroll au intenționat întotdeauna să schimbe numele.

Șeful echipei Otmar Szafnauer spune că cererea va fi depusă suficient de devreme pentru a fi rezolvată înaintea întâlnirii Consiliului FIA de Motor Sport Mondial.

„Ăsta e planul, ca să fie gata pentru anul viitor. Când voi ști numele vă voi spune.”

Szafnauer de asemenea a menționat că sunt foarte multe posibilități când vine vorba de numele nou, și că nici unul dintre foștii sponsori Force India nu ar fi interesați să continue parteneriatul pe viitor.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu toți au semnat încă, dar nici unul dintre ei nu a menționat că nu ar mai fi interesat, toată lumea a spus „suntem interesați”.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss