More

  Latest Posts

  Flavio Briatore nu crede că Ferrari va obține podiumuri în 2021

  Ferrari a fost una dintre echipele care și-au îmbunătățit substanțial forma între sezoane. Chiar și așa, echipa de la Maranello pare pentru moment abia a patra cea mai valoroasă echipă de pe grila de start a Formulei 1

  În Bahrain, Ferrari și-a adjudecat puncte substanțiale prin ambii piloți. Charles Leclerc a sosit pe un onorant loc șase, în timp ce, Carlos Sainz a încheiat pe opt, după ce a avut o cursă de recuperare fantastică în cea de-a doua parte a întrecerii inaugurale din 2021.

  Chiar și așa, pentru moment, echipa de la Maranello pare să fie abia a patra forță din Formula 1, după Mercedes, Red Bull Racing și McLaren. De altfel, despre performanța Scuderiei din Bahrain a discutat și Flavio Briatore, fostul team principal al celor de la Renault.

  “Ferrari se va bate pentru rezultate bune în 2021. Va fi dificil pentru ei să facă podiumuri dacă toți vor termina cursele. Personal, nu cred că vor obține podiumuri în acest sezon. Ei se vor lupta pentru locul al treilea în clasamentul general al constructorilor.” a declarat Flavio Briatore după finalul primei etape.

  Ferrari

  “Mercedes, Red Bull și Ferrari par echipele care au reușit să-și îmbunătățească monoposturile pentru 2021. La Ferrari există cel mai mult loc de a îmbunătăți monopostul. Au doi piloți foarte buni, în persoanele lui Sainz și Leclerc. Până acum, ambii s-au descurcat foarte bine, dar monopostul le limitează capacitățile.” a concluzionat Briatore.

  Ferrari ocupă locul al patrulea în clasamentul constructorilor, grație celor 12 puncte adjudecate de Leclerc și Sainz în Bahrain. Următoarea întâlnire cu piloții Scuderiei Ferrari va avea loc pe 18 aprilie, cu prilejul primului grand prix european, la Imola.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: adnkronos.com

  Photocredit: Pro TV


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss