More

  Latest Posts

  Fizioterapeutul echipei spune că Zhou este apt să concureze în Austria.

  Josef Leberer, fizioterapeutul echipei Alfa Romeo F1, este încrezător că Guanyu Zhou va fi apt și va fi pe grila de start în acest weekend în Austria.

  În vârstă de 62 de ani, un membru al echipei Sauber F1 cu o vechime îndelungată, care este poate cel mai bine cunoscut pentru că a fost cândva antrenorul marelui Ayrton Senna, recunoaște că a fost șocat când debutantul chinez Zhou Guanyu a trecut cu roata peste bariere cu un cerc de rulare rupt.

  „M-am gândit “Pentru numele lui Dumnezeu” când am realizat că mașina noastră lipsea”, a declarat el pentru publicație Speed Week. A fost îngrozitor din cauza incertitudinii. Deoarece nu au existat imagini TV pentru o lungă perioadă de timp, ne-am gândit cu toții: Nu ne place deloc asta. „Puțin mai târziu am auzit la radio că era conștient”.

  Fizioterapeutul, Zhou

  Dar, în timp ce Alex Albon a fost trimis la spital pentru verificări și, în cele din urmă, pentru o ședere peste noapte, Zhou Guanyu a fost externat din centrul medical de la Silverstone la scurt timp după ce a fost extras și adus înapoi în paddock. „Bineînțeles că ușurarea a fost enormă pentru toată lumea, mai ales că primele verificări au arătat că nu a suferit răni grave. Aproape că nu ne-a venit să credem”, a declarat Leberer.

  Josef Leberer s-a întors luni în Elveția, în timp ce Zhou Guanyu a zburat la Londra împreună cu propriul antrenor, manager și mama sa, unde se recuperează în prezent înainte de Marele Premiu al Austriei. Leberer spune că tânărul de 23 de ani va fi apt să concureze. „Impactul după ce s-a rostogolit peste bariera de pneuri nu a fost foarte dur. Cea mai mare parte a energiei a fost deja absorbită”, a declarat el.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media / Speedweek

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss