Latest Posts

Fizioterapeutul echipei spune că Zhou este apt să concureze în Austria.

Vizualizări: 15845

Josef Leberer, fizioterapeutul echipei Alfa Romeo F1, este încrezător că Guanyu Zhou va fi apt și va fi pe grila de start în acest weekend în Austria.

În vârstă de 62 de ani, un membru al echipei Sauber F1 cu o vechime îndelungată, care este poate cel mai bine cunoscut pentru că a fost cândva antrenorul marelui Ayrton Senna, recunoaște că a fost șocat când debutantul chinez Zhou Guanyu a trecut cu roata peste bariere cu un cerc de rulare rupt.

„M-am gândit “Pentru numele lui Dumnezeu” când am realizat că mașina noastră lipsea”, a declarat el pentru publicație Speed Week. A fost îngrozitor din cauza incertitudinii. Deoarece nu au existat imagini TV pentru o lungă perioadă de timp, ne-am gândit cu toții: Nu ne place deloc asta. „Puțin mai târziu am auzit la radio că era conștient”.

Fizioterapeutul, Zhou

Dar, în timp ce Alex Albon a fost trimis la spital pentru verificări și, în cele din urmă, pentru o ședere peste noapte, Zhou Guanyu a fost externat din centrul medical de la Silverstone la scurt timp după ce a fost extras și adus înapoi în paddock. „Bineînțeles că ușurarea a fost enormă pentru toată lumea, mai ales că primele verificări au arătat că nu a suferit răni grave. Aproape că nu ne-a venit să credem”, a declarat Leberer.

Josef Leberer s-a întors luni în Elveția, în timp ce Zhou Guanyu a zburat la Londra împreună cu propriul antrenor, manager și mama sa, unde se recuperează în prezent înainte de Marele Premiu al Austriei. Leberer spune că tânărul de 23 de ani va fi apt să concureze. „Impactul după ce s-a rostogolit peste bariera de pneuri nu a fost foarte dur. Cea mai mare parte a energiei a fost deja absorbită”, a declarat el.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media / Speedweek
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media / Speedweek

Latest Posts

Don't Miss