Latest Posts

Finalul acestui sezon de WRC va fi susținut la Monza

Vizualizări: 10295

Raliul de la Monza va fi ultima etapă din acest sezon al FIA World Rally Championship, după ce a fost adăugat în calendarul competițional săptămâna trecută. Ypres Rally din Belgia ar fi trebuit să închidă campionatul, în noiembrie, dar s-a decis să se mai adauge o etapă, până la urmă. Evenimentul va avea loc între 4 și 6 decembrie.

Negocierile cu ACI Rally Monza se desfășurau de multă vreme, din timpul pandemiei, iar organizatorii și promoterul WRC, au ajuns la un consens abia acum (incluzând taxele pentru federație).

„Cum runda finală se apropie, există o șansă mare ca lupta pentru titlu, atât pentru piloți, cât și pentru constructori, să se prelungească până la Monza”, a declarat Jona Siebel (directorul general WRC Promoter).

WRC se mândrește cu diversitatea circuitelor pe care trebuie să le parcurgă aspiranții la titlu. Acest tip de raliu este întâlnit rar în campionatul nostru, dar va aduce un final de sezon, imprevizibil.”

„Având în vedere situația actuală, încercăm o nouă abordare, iar ACI Rally Monza Italia, ilustrează asta perfect. Este îmbinarea dintre un circuit simbolic și alte piste din mediul rural, din apropiere. Acest nou concept, ar pute ajuta WRC să adauge etape noi, în țări în care nu se desfășoară deobicei”, a spus Yves Matton (directorul de raliuri-FIA).

Nume mari din motorsport și-ar putea face apariția în această ultimă etapă. Pilotul din MotoGP Valnetino Rossi, se va număra printre participanți.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss