More

  Latest Posts

  Finalul acestui sezon de WRC va fi susținut la Monza

  Raliul de la Monza va fi ultima etapă din acest sezon al FIA World Rally Championship, după ce a fost adăugat în calendarul competițional săptămâna trecută. Ypres Rally din Belgia ar fi trebuit să închidă campionatul, în noiembrie, dar s-a decis să se mai adauge o etapă, până la urmă. Evenimentul va avea loc între 4 și 6 decembrie.

  Negocierile cu ACI Rally Monza se desfășurau de multă vreme, din timpul pandemiei, iar organizatorii și promoterul WRC, au ajuns la un consens abia acum (incluzând taxele pentru federație).

  „Cum runda finală se apropie, există o șansă mare ca lupta pentru titlu, atât pentru piloți, cât și pentru constructori, să se prelungească până la Monza”, a declarat Jona Siebel (directorul general WRC Promoter).

  WRC se mândrește cu diversitatea circuitelor pe care trebuie să le parcurgă aspiranții la titlu. Acest tip de raliu este întâlnit rar în campionatul nostru, dar va aduce un final de sezon, imprevizibil.”

  „Având în vedere situația actuală, încercăm o nouă abordare, iar ACI Rally Monza Italia, ilustrează asta perfect. Este îmbinarea dintre un circuit simbolic și alte piste din mediul rural, din apropiere. Acest nou concept, ar pute ajuta WRC să adauge etape noi, în țări în care nu se desfășoară deobicei”, a spus Yves Matton (directorul de raliuri-FIA).

  Nume mari din motorsport și-ar putea face apariția în această ultimă etapă. Pilotul din MotoGP Valnetino Rossi, se va număra printre participanți.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss