Latest Posts

Final spectaculos de sezon la Women Rally – Cluj-Napoca.

Vizualizări: 10475

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

 

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020 a ajuns la final o dată cu desfășurarea celei de-a treia etape din acest sezon, care a avut loc la Cluj-Napoca în data de 2-3 octombrie 2020. Evenimentul a avut parte de un record de participare: 80 de femei s-au regăsit pe lista de start, pregătite să se lupte cu secundele la volanul propriilor mașini, în singurul campionat de automobilism din România dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor.

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mașinile au defilat vineri, 2 octombrie, pe sub poarta de start amplasată pe esplanada Cluj Arena. La startul festiv al Trofeului Castrol a fost prezent și primarul municipiului Cluj-Napoca, dl. Emil Boc, care a salutat fiecare echipaj alături de Norris Măgeanu, președintele FRAS. „Toți cei care încurajați sportul și mișcarea arătați o formă de respect pentru acest oraș și sănătatea fiecăruia dintre noi”, a declarat dl. Emil Boc, care a primit și o cupă din partea FRAS pentru susținerea motorsportului românesc.

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Concursul s-a desfășurat sâmbătă, 3 octombrie, pe circuitul special amenajat în parcarea VIVO! Cluj-Napoca. Într-o atmosferă de poveste, concurentele au beneficiat de îndrumarea și încurajarea ambasadoarelor Ramona Rusu și Cristiana Oprea, piloți cu experiență care le-au stat la dispoziție pe toată durata evenimentului. Bucuria îmbunătățirilor din manșa a doua nu s-a lăsat așteptată, iar unele participante au reușit să fie mai rapide chiar și cu 10 secunde pe traseul de 1,4km. Ele și-au exprimat entuziasmul de a reveni la start și în 2021, când și-au propus să devină din ce în ce mai competitive la volan.

Campionatul Național Women Rally, ediția 2020, este susținut de către Bosch Car Service, care a crezut încă de la începutul sezonului în potențialul acestui parteneriat: “Bosch Car Service reprezintă brand-ul strategic pentru Divizia Automotive Aftermarket a grupului Bosch şi cuprinde peste 15.000 membri într-o rețea globală de service-uri auto independente, înființată acum aproape 100 de ani.

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Susținem evenimentul Women Rally în semn de respect și apreciere pentru prezența femeilor în rândul conducătorilor auto din România. Ne bucurăm că am ajuns cu bine la etapa de la Cluj a acestui eveniment, ocazie cu care adresez mulțumiri organizatorilor Women Rally pentru modul exemplar de gestionare a tuturor activităților. Etapele anterioare s-au bucurat de interesul şi dedicația participantelor, pe care le felicităm cu ocazia rezultatelor înregistrate şi eforturilor depuse, în special în condițiile actuale dificile generate de pandemie.

Întrucât grija pentru mașină și siguranța pasagerilor sunt preocupările cheie din activitatea celor peste 80 de parteneri Bosch Car Service din România, am pus şi de această dată la dispoziția concurentelor asistența rutieră națională gratuită pentru 1 an + pachete de revizii gratuite constând din filtre Bosch şi ulei Castrol. „De altfel, ne mândrim cu alăturarea partenerilor noștri de la Castrol la etapa de la Cluj a Women Rally” A declarat dl. Mircea Bela director de vânzări Robert Bosch SRL.

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Experiența Women Rally de la București și-a lăsat amprenta semnificativ pe unii parteneri, astfel că etapa de la Cluj-Napoca a devenit Trofeul Castrol: “În urma experienței extraordinare pe care am avut-o la etapa de la București, ne-am hotărât să facem un pas în plus în parteneriatul nostru şi să acordăm pentru prima dată Trofeul Castrol în cadrul etapei a 3-a Campionatului Național Women Rally de la Cluj, octombrie 2020.

Women Rally este o competiție care câștiga din ce în ce mai multă notorietate la nivel național şi ne bucurăm că am fost parte dintr-un eveniment care aduce femeile pasionate de motorsport împreună, chiar şi în climatul actual.

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Felicităm în aceeași măsură organizatorii şi participantele şi sperăm ca succesul de anul acesta să fie catalizatorul pentru ei, astfel încât anul viitor să „Go Bigger and Faster”, poate chiar la nivel internațional, a declarat d-na. Tatiana Stroescu, Castrol Marketing Manager Romania & SEC & Bulgaria.

La Cluj-Napoca, podiumurile celor 5 clase au fost decise în unele cazuri de doar câteva zecimi de secundă, semn că spiritul motorsportului este la el acasă la etapele Women Rally. Iată care au fost primele 3 clasate la Trofeul Castrol, a III-a etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2020:

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Clasament General (clasele 1-3):

 • 1.  Angela Sautea – Renault Clio
 • 2.  Izabella Gavrilă – Citroen C2
 • 3.  Ioana Elena Berindei – Audi A3

Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600cmc):

 • 1.  Angela Sautea – Renault Clio
 • 2.  Izabella Gavrilă – Citroen C2
 • 3.  Anna Sandero – Peugeot 206

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Clasa 2 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică între 1600-2000cmc):

 • 1. Florina Stela Pascu – Ford Fiesta
 • 2. Ioana Ramona Petrișor – Ford Fiesta
 • 3. Mirela Bejnariu – Seat Toledo

Clasa 3 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică peste 2000cmc):

 • 1. Ioana Elena Berindei – Audi A3
 • 2. Brigitta Bokor – Mercedes Benz A180 CDI
 • 3. Mădălina Sarca – Audi Q3

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Clasa 4 (vehicule electrice):

 • 1. Felicia Floarea – Renault Zoe
 • 2. Anamaria Șoaită – Renault Zoe
 • 3. Bianca Matinca – Renault Zoe

Clasa 5 (sportive licențiate sau mașini modificate):

 • 1. Ligia Barbu – Renault Clio
 • 2. Anca Raluca Grigorescu – Audi TT
 • 3. Măriuca Ionescu – Mini Cooper S R53

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Ambasadoarele Women Rally s-au bucurat şi de această dată să se afle la volanul ultimelor modele din gama Mercedes-Benz, puse la dispoziție de un partener cu tradiție al evenimentului.

“Felicităm echipa Women Rally pentru că, într-un timp atât de scurt, a reușit să ducă acest concept la un nivel de o așa mare anvergură. Ne bucurăm să susținem acest proiect încă de la prima lui ediție şi să dezvoltăm un parteneriat cu tradiție. Pentru această etapă am hotărât ca mașinile de deschidere să fie cele mai noi SUV-uri din familia Mercedes”, a declarat dl. Bogdan Ionuṭ, director general RMB Inter Auto, reprezentanța Mercedes-Benz.

Ca un președinte atent la toate ramurile motorsportului românesc, dl. Norris Mageanu, s-a aflat, pentru al doilea weekend consecutiv la Cluj-Napoca, după ce, cu o săptămâna înainte a participat la Transilvania Rally.

„Mă bucur enorm că am răspuns pozitiv, anul trecut, la cererea de înființare a acestui campionat unic, dedicat femeilor. Iată că, această decizie a fost una de bun augur, acest Campionat crescând de la an la an, numărul participantelor rivalizând şi depășind chiar pe cel al concurenților din campionate mult mai vechi. Experiența organizatorilor işi spune cuvântul la fiecare etapă, iar ceea ce am văzut în acest weekend la Cluj-Napoca, ne face mândri că Women Rally este parte a FRAS”, a declarant dl. Norris Mageanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Laura Savu, fondator şi organizator al Campionatului Național Women Rally, se declară mulțumita la final de sezon: „Este o mare bucurie pentru mine că am reușit cu succes să ducem la bun sfârșit organizarea Campionatului într-un an atât de dificil şi cu atât de multe provocări, cu atât mai mult cu cât am avut un număr record de participante la startul acestei ultime etape. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături!”

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2020 a fost susținut de către Bosch Car Service.

Etapa a III-a – Cluj-Napoca (2-3 octombrie 2020) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, Trofeul Castrol, a fost susținută de către Castrol Edge, şi

Partenerii gold: RMB Inter Auto, reprezentanță Mercedes-Benz, Gerovital – Doctor în frumusețe, Banca Transilvania, Parsa Beauty, Rotaprint, Vittel, Warsteiner, VIVO! Cluj-Napoca.

Parteneri silver: AEA Medical, UNIQA Asigurări, Vitrina Advertising, Duble Tree by Hilton Hotel Cluj – City Plaza, Florăriile Magnolia, Coca-Cola, Corny, Dallmayr, Sigemo.

Parteneri: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Cluj Arena.

Parteneri media: TVR, Europa FM, Radio România Cluj, Livestream Romania, VIAClujTV, RallyCow, RallyMax, Autoştiri.ro, GP24.ro.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Final spectaculos de sezon la Women Rally - Cluj-Napoca.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss