Latest Posts

„FIAT 500 Cup”, aproape de start.

Vizualizări: 34700

FIAT 500 Cup” (Campionatul Naţional Sprint Juniori) este cel mai nou campionat care va fi organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Proiectul este destinat copiilor între 12 şi 16 ani, menit să pregătească viitori piloţi în condiţii de siguranţă.

Fiat 500 Cup

Clubul organizator, Mureş Rally Team, va pune la dispoziţie juniorilor 10 maşini Fiat 500 cu puterea de 105CP, echipate cu toate condiţiile FIA pentru competiţiile de circuit. Vor exista două clase de concurs, pentru copiii între 12 şi 14 ani şi pentru cei între +14 şi 16 ani. Fiecare clasă va fi limitată la un număr de 10 licenţe, iar Campionatul Naţional Sprint Juniori „FIAT 500 Cup” va programa 6 etape în sezonul 2022.

Marţi, 15 februarie, la Transilvania Motor Ring, gazda campionatului, a avut loc o întâlnire între reprezentantul circuitului, domnul Paul Ungureanu, preşedintele MRT Motorsport – domnul Liviu Iernean, directorul sportiv al FRAS – domnul Ioan Badiu şi domnul Călin Bucur, reprezentantul Bucur Rally&Tuning – sponsorul tehnic al competiţiei, importator Sparco şi Hankook în România. Astfel, au fost puse la punct ultimele detalii ale competiţiei, urmând ca regulamentul sportiv să fie publicat zilele următoare.

Fiat 500 Cup

O primă sesiune de acomodare şi preselecţie este programată la data de 12 martie 2022, pe Transilvania Motor Ring, în limita a 6 grupe de câte 10 înscrişi.  Costul de participare va fi de 50 de euro de participant şi va include o parte teoretică şi câte trei ture de circuit însoţit de un trainer. Înscrieri pe email [email protected].

  • Mai multe știri despre MRT Motorsport găsiți AICI.
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: MRT Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss