GP24 Media

LATEST POSTS

Fiabilitatea noului Le Mans Hypecar de la Toyota îl impresionează pe Lopez

Vizualizări: 18241

Fiabilitatea noului Le Mans Hypercar de la Toyota l-a impresionat pe Jose Maria Lopez, câștigătorul Campionatului Mondial de Anduranță, în primele două teste ale sale.

Lopez, co-campion în WEC 2019-20 cu Kamui Kobayashi și Mike Conway, a descris fiabilitatea prototipului hibrid al producătorului japonez 2021 ca fiind „destul de impresionantă” , la încheierea celei de-a doua ieșiri la circuitul Algarve din Portugalia, săptămâna aceasta.

„Primele teste au fost deja destul de bune pentru noi”, a spus Lopez. „Am reușit să facem o mulțime de kilometri și fiabilitatea mașinii a fost foarte bună. Cu o mașină complexă ca aceasta, a fost destul de impresionant ca primele teste să facă mult kilometraj. Echipa a lucrat mult timp la această tehnologie și a făcut o treabă strălucită.”

Toyota LMH, un nume pentru care nu a fost anunțat încă nimic, a efectuat trei zile de testare pe pista Algarve, de miercuri până vineri, în această săptămână.

Rularea a urmat după un shakedown al mașinii la Paul Ricard, la sfârșitul lunii octombrie, înainte de runda finală WEC 2019/20 din Bahrain luna următoare.

Lopez, Conway, Sebastien Buemi și Brendon Hartley au condus mașina solo, prezentă în Portugalia pe parcursul celor trei zile. Pilotul Mercedes Formula E, Nyck de Vries, s-a alăturat echipei vineri pentru ultima zi de rulare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Fiabilitatea noului Le Mans Hypecar de la Toyota îl impresionează pe Lopez

Directorul tehnic Toyota Gazoo Racing Europe, Pascal Vasselon, a descris cele trei zile de pe circuitul de lângă Portimao drept „un alt test productiv al noului nostru Hypercar”.

“Am făcut progrese mai bune în ceea ce privește diferitele noastre sarcini de testare; înțelegerea caracteristicilor noii mașini crește cu fiecare zi de rulare, datorită numeroaselor date, precum și feedback-ului constructiv din partea piloților”, a spus el. „Suntem încă într-un stadiu incipient al programului de testare a pistelor, așa că sunt multe de făcut înainte de Sebring [pentru runda de deschidere programată a WEC 2021 din martie], dar putem fi mulțumiți de munca noastră săptămâna aceasta.”

Noul LMH de la Toyota a rulat pentru prima dată în condiții de umezeală în ziua de deschidere a testului, dar Vasselon a dezvăluit că „din fericire am văzut soarele și am avut temperaturi decente pentru cele două zile rămase”.

Kobayashi și Kazuki Nakajima nu au participat la testul portughez, deoarece se întrec în finala Super Formula din acest weekend de la Fuji. Duo-ul japonez a lipsit, de asemenea, de la shakedown-ul Paul Ricard, deoarece se întrecuse în seria japoneză în weekendul precedent la Sugo.

Mașina a rulat pentru prima dată în această săptămână, înainte de lansarea virtuală planificată pentru mijlocul lunii ianuarie, când Toyota va dezvălui detalii tehnice. Până în prezent, au ieșit numai fotografii teaser ale mașinii, care a rulat camuflată la Paul Ricard, dar mașina va avea o asemănare cu versiunea rutieră GR Super Sport, dezvoltată în paralel cu racer-ul.

Sursa: Toyota LMH
Photocredit: Toyota LMH
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES