Latest Posts

FIA urmează să dezvăluie planurile de restructurare a F1

Vizualizări: 19646

FIA urmează să dezvăluie planurile de acțiune în urma controversei de la Marelui Premiu din Abu Dhabi, în urma discuțiilor cu echipele.

În urma finalizării anchetei sale privind gestionarea repornirii mașinii de siguranță la Marele Premiu din Abu Dhabi de anul trecut, președintele FIA, Mohammed Ben Sulayem, și-a dezvăluit concluziile la o reuniune a Comisiei F1 la Londra. Dar, în loc să-și ia momentul pentru a propune modificările pe care FIA ​​le va face ca răspuns la evenimente, organul de conducere a ales să mai aștepte puțin înainte de a confirma ce vrea să facă.

O declarație a FIA a spus că Ben Sulayem a dorit să includă feedback-ul de la echipele din Comisia F1 în planul de acțiune, pentru a se asigura că orice modificări pe care le-a făcut sunt cât mai solide posibil. „Președintele FIA ​​a condus discuții detaliate despre Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi din 2021”, se arată în declarație. „Feedback-ul Comisiei cu privire la aspectele ridicate va fi încorporat în analiza președintelui, iar acesta va prezenta public știri despre schimbările structurale și planul de acțiune în zilele următoare”.

Nu au fost disponibile detalii suplimentare despre ceea ce FIA ​​a găsit în investigație sau intenționează să facă, dar se anticipează că organul de conducere va face modificări structurale modului în care este condus controlul curselor în F1. Vrea să se asigure că directorul de curse de F1 primește mai mult sprijin, pe fondul sentimentului larg răspândit că Michael Masi a fost suprasolicitat și supus unei presiuni prea mari în sezonul trecut. Soarta lui Masi rămâne însă neclară, FIA recunoscând că există posibilitatea ca acesta să fie înlocuit pentru sezonul 2022 din cauza evenimentelor de anul trecut.

Viitorul lui Masi, precum și planurile pentru controlul curselor și noua structură pentru desfășurarea evenimentelor de F1, sunt toate probabil să facă parte din propunerea pe care FIA ​​o va anunța în curând. Problema trasării unei linii în cadrul evenimentelor de la Abu Dhabi este un moment critic pentru Ben Sulayem, deoarece este prima sa acțiune majoră de când a preluat președinția FIA la sfârșitul anului trecut. Și deși evenimentele de la Abu Dhabi au avut loc sub supravegherea predecesorului său Jean Todt, tonul actualei președinții ar putea fi dictat de cât de puternic este răspunsul lui Ben Sulayem la controversa în curs.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss