More

  Latest Posts

  FIA urmează să dezvăluie planurile de restructurare a F1

  FIA urmează să dezvăluie planurile de acțiune în urma controversei de la Marelui Premiu din Abu Dhabi, în urma discuțiilor cu echipele.

  În urma finalizării anchetei sale privind gestionarea repornirii mașinii de siguranță la Marele Premiu din Abu Dhabi de anul trecut, președintele FIA, Mohammed Ben Sulayem, și-a dezvăluit concluziile la o reuniune a Comisiei F1 la Londra. Dar, în loc să-și ia momentul pentru a propune modificările pe care FIA ​​le va face ca răspuns la evenimente, organul de conducere a ales să mai aștepte puțin înainte de a confirma ce vrea să facă.

  O declarație a FIA a spus că Ben Sulayem a dorit să includă feedback-ul de la echipele din Comisia F1 în planul de acțiune, pentru a se asigura că orice modificări pe care le-a făcut sunt cât mai solide posibil. „Președintele FIA ​​a condus discuții detaliate despre Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi din 2021”, se arată în declarație. „Feedback-ul Comisiei cu privire la aspectele ridicate va fi încorporat în analiza președintelui, iar acesta va prezenta public știri despre schimbările structurale și planul de acțiune în zilele următoare”.

  Nu au fost disponibile detalii suplimentare despre ceea ce FIA ​​a găsit în investigație sau intenționează să facă, dar se anticipează că organul de conducere va face modificări structurale modului în care este condus controlul curselor în F1. Vrea să se asigure că directorul de curse de F1 primește mai mult sprijin, pe fondul sentimentului larg răspândit că Michael Masi a fost suprasolicitat și supus unei presiuni prea mari în sezonul trecut. Soarta lui Masi rămâne însă neclară, FIA recunoscând că există posibilitatea ca acesta să fie înlocuit pentru sezonul 2022 din cauza evenimentelor de anul trecut.

  Viitorul lui Masi, precum și planurile pentru controlul curselor și noua structură pentru desfășurarea evenimentelor de F1, sunt toate probabil să facă parte din propunerea pe care FIA ​​o va anunța în curând. Problema trasării unei linii în cadrul evenimentelor de la Abu Dhabi este un moment critic pentru Ben Sulayem, deoarece este prima sa acțiune majoră de când a preluat președinția FIA la sfârșitul anului trecut. Și deși evenimentele de la Abu Dhabi au avut loc sub supravegherea predecesorului său Jean Todt, tonul actualei președinții ar putea fi dictat de cât de puternic este răspunsul lui Ben Sulayem la controversa în curs.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss