More

  Latest Posts

  FIA a publicat o actualizare cu privire la investigația derulată despre Marele Premiu din Abu Dhabi

  FIA a anunțat următorii pași și planuri pentru investigația sa cu privire la controversatul final al sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi luna trecută.

  De când a fost dezvăluit, în săptămâna de după cursa de la Circuitul Yas Marina, că va lansa o investigație completă a ceea ce s-a întâmplat în etapele finale ale cursei, FIA nu a emis nicio actualizare sau comunicare.

  Dar, într-o declarație emisă joi, FIA a confirmat că investigația este acum pe deplin în desfășurare și a subliniat care vor fi următorii pași.

  Noul președinte al FIA, Mohammed Ben Sulayem, urmează să consulte ambele echipe și piloții de F1, ca parte a analizei a ceea ce s-a întâmplat la Abu Dhabi, înainte ca o decizie finală să fie anunțată la reuniunea Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor din Bahrain din martie.

  „În urma deciziei Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor de la Paris din 15 decembrie 2021, administrația FIA, sub conducerea lui Mohammed Ben Sulayem, a început analiza detaliată a evenimentelor din ultimul Grand Prix de Formula 1 din Abu Dhabi”, a declarat FIA.

  „Președintele FIA ​​lansează o consultare cu toate echipele de F1 pe diverse probleme, inclusiv pe aceasta.

  „Pe 19 ianuarie, un punct de pe ordinea de zi a Comitetului Consultativ Sportiv va fi dedicat utilizării Safety Car-ului.

  „Următoarea etapă va fi o discuție comună cu toți piloții de F1.

  „Rezultatul analizei detaliate va fi prezentat Comisiei F1 în februarie, iar deciziile finale vor fi anunțate la Consiliul Mondial al Sporturilor Auto din Bahrain, pe 18 martie.

  „Președintele Mohammed Ben Sulayem, i-a cerut secretarului general și recent numitului director Peter Bayer propuneri de revizuire și optimizare a organizării structurii orgnului de conducere a F1 pentru sezonul 2022”.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss