GP24 Media

LATEST POSTS

FIA a publicat o actualizare cu privire la investigația derulată despre Marele Premiu din Abu Dhabi

FIA
Vizualizări: 14468

FIA a anunțat următorii pași și planuri pentru investigația sa cu privire la controversatul final al sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi luna trecută.

De când a fost dezvăluit, în săptămâna de după cursa de la Circuitul Yas Marina, că va lansa o investigație completă a ceea ce s-a întâmplat în etapele finale ale cursei, FIA nu a emis nicio actualizare sau comunicare.

Dar, într-o declarație emisă joi, FIA a confirmat că investigația este acum pe deplin în desfășurare și a subliniat care vor fi următorii pași.

Noul președinte al FIA, Mohammed Ben Sulayem, urmează să consulte ambele echipe și piloții de F1, ca parte a analizei a ceea ce s-a întâmplat la Abu Dhabi, înainte ca o decizie finală să fie anunțată la reuniunea Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor din Bahrain din martie.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„În urma deciziei Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor de la Paris din 15 decembrie 2021, administrația FIA, sub conducerea lui Mohammed Ben Sulayem, a început analiza detaliată a evenimentelor din ultimul Grand Prix de Formula 1 din Abu Dhabi”, a declarat FIA.

„Președintele FIA ​​lansează o consultare cu toate echipele de F1 pe diverse probleme, inclusiv pe aceasta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Pe 19 ianuarie, un punct de pe ordinea de zi a Comitetului Consultativ Sportiv va fi dedicat utilizării Safety Car-ului.

„Următoarea etapă va fi o discuție comună cu toți piloții de F1.

„Rezultatul analizei detaliate va fi prezentat Comisiei F1 în februarie, iar deciziile finale vor fi anunțate la Consiliul Mondial al Sporturilor Auto din Bahrain, pe 18 martie.

„Președintele Mohammed Ben Sulayem, i-a cerut secretarului general și recent numitului director Peter Bayer propuneri de revizuire și optimizare a organizării structurii orgnului de conducere a F1 pentru sezonul 2022”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES