Latest Posts

FIA: „Nici o legătură” între senzorii de baterie și căderea de formă a echipei Ferrari

Vizualizări: 17543

Cei de la FIA au eliminat sugestiile cum că monitorizarea mai intensă asupra motoarelor Ferrari este legată de recenta cădere de formă a echipei italiene.

FIA spune că nu există „nici o legătură” care să sugereze că performanța echipei Ferrari a fost afectată de monitorizarea efectuată de FIA asupra unităților de putere ale echipei.

Șeful echipei, Maurizio Arrivabene a confirmat la marele premiu al japoniei de weekend-ul trecut, că un al doilea senzor a fost adăugat la bateria echipei sale în urma unei cereri din partea FIA.

„Nu știu sigur ce s-a întâmplat,” spune directorul de cursă Charlie Whiting

„Este o cădere de formă, și cred că există specilații cum că ar fi din cauza acestui senzor magic pe care i-am pus să îl pună.

„Nu am să zic mai mult de atât. Din punct de vedere al performanței motorului, nu suntem de acord cu ce este sugerat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu este absolut nici o legătură.”

Arrivabene a spus că Ferrari va trata orice scurgere de informații ca pe o problemă serioasă și s-a întâlnit cu Whiting sâmbătă la Suzuka pentru a discuta situația.

„Am vorbit sâmbătă dimineață, totul este clar acum. Nu cred că ar fi cazul să vă spun ce am discutat, dar totul este clar de ambele părți,” a explicat Whiting.

Când a fost întrebat dacă poate oferii mai multe detalii, Whiting a răspuns: „Nu

„Pentru că dacă aș face asta, din nefericire v-aș spune despre mașina Ferrari, deci, aș oferi informații prețioase celorlalte echipe despre mașina Ferrari.

„Asta nu este ceva ce pot face.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss