More

  Latest Posts

  FIA dezvăluie zonele DRS, la întoarcerea Formulei 1 în Istanbul Park

  FIA a confirmat astăzi, faptul că circuitul de la Istanbul va avea două zone DRS, pe care piloții le vor putea utiliza, în acest weekend, în Grand Prix-ul Turciei. F1, revine în Istanbul Park, după o absență de 9 ani, ca parte a calendarului adoptat pe perioada pandemiei cu Covid-19.

  Istanbul Park a făcut parte din programul competițional, din 2005, până în 2011, cel mai recent eveniment, având loc în primul an de implementare a sistemului DRS, în F1. Cu acea ocazie, s-a utilizat o singură zonă de acest fel, dar în anii următori, s-a ajuns chiar și la 3 zone DRS.

  Zona originală, din Istanbul Park, avea punctul de detecție, în virajul 9, iar cel de activare, cu 82 de metri, înaintea virajului 11 și se putea utiliza, până în virajul 12. Cea de-a doua porțiune adăugată pentru DRS, va fi pe linia de fugă principală, iar punctul de activare, este la 69 de metri de ultimul viraj. Secțiunea a fost amplasată pe 33 de metri după virajul de dreapta, cu numărul 13.

  Ca deobicei, piloții pot folosi flapsul mobil, în oricare din cele două zone, în orice moment al antrenamentelor și al calificărilor, și când se află la mai puțin de o secundă de alt monopost, în cursă.

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss