More

  Latest Posts

  FIA despre echipele care încearcă să găsească portițe de scăpare în regulamentul din 2022.

  FIA dezvăluie cum va trata anumite idei ale echipelor care încearcă să găsească lacune în Regulamentul Tehnic 2022.

  Directorul tehnic al FIA pentru monoposturi, Nikolas Tombazis, explică modul în care va trata anumite idei ale echipelor care încearcă să găsească portițe de scăpare în Regulamentul Tehnic al Formulei 1 din 2022.

  FIA

  „Este greu de imaginat că putem depăși lupta palpitantă pentru titlu din sezonul 2021 în primul an al noului regulament. Dar este important să ne atingem cele două obiective pe care ni le-am propus. Să aducem plutonul mai aproape unul de celălalt și să facem mai ușor de urmărit o altă mașină”.

  „În acest moment, aproximativ 3 secunde separă primul de ultimul loc. Sperăm ca până la sfârșitul anului 2022 să fie doar o secundă și jumătate. Trebuie să ne așteptăm totuși la o diferență mai mare la începutul sezonului. Dar mașinile vor deveni rapid mai apropiate odată ce echipele vor afla ce funcționează”. – a explicat Nicholas Tombazis, șeful FIA pentru aspecte tehnice ale monoposturilor, potrivit revistei germane Auto Motor und Sport.

  FIA

  În același timp, el a confirmat că regulamentul din 2022 nu este definitivat. Tombazis: “Mă aștept să se facă ajustări în timpul sezonului dacă lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui”.

  Nikolas Tombazis dezvăluie că, atunci când vine vorba de respingerea anumitor idei, depinde și de momentul ales. „Este o diferență dacă cineva vine cu ideea în decembrie sau în martie. Acum, echipa mai are încă timp să se schimbe. Cu cât timpul de așteptare este mai lung, cu atât mai strict vom trata situația”.

  Oficialul FIA nu vrea să intre într-o predicție exactă a vitezei pe care o vor avea mașinile de Formula 1 din 2022. Sentimentul său îi spune că va fi mai degrabă de o secundă în loc de trei – în comparație cu modelele anterioare.

  FIA

  Din cauza combustibilului E10 și a noilor pneuri, este dificil de prezis. Tombazis crede că toate motoarele se vor afla într-o fereastră de performanță mai apropiată. Și dacă nu o vor face? „Nu am ajuns încă la un acord între producători cu privire la modul de reacție în cazul în care un motor este mult în urma celorlalți…” – a recunoscut el.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Motor und Sport

  Photocredit: Getty Images / Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss