More

  Latest Posts

  FIA aprobă calendarului 2019 și modificări ale regulilor.

  Calendarul de 21 de curse de Formula 1, împreună cu o serie de modificări ale regulilor pentru 2019, au fost acordate de FIA, după o întâlnire la Consiliului Mondial al Motorportului Mondial.

  Pentru a treia oară în istorie, campionatul mondial va fi contestat pe un record de 21 de Grand Prix, egalând totalul deținut în 2016 și 2018. Unsprezece din cele 21 vor avea loc în Europa, cinci în Asia și Orientul Mijlociu, patru în America (Nord și Sud)  și una în Australia.

  Sezonul 2019 va începe pe 17 martie în Australia și va termina pe 1 decembrie la Abu Dhabi. Între aceștia – în China, pe 14 aprilie – Formula 1 va sărbători cea de-a 1000-a Grand Prix de la înființarea sa în 1950.

  F1 2019* SUA (USA) este supusă aprobării ASN.

  Noi reguli pentru ’19 și după:

  De asemenea, WMSC a aprobat o serie de modificări la Regulamentul Sportului F1 din 2019, inclusiv:

  • Modificări ale reglementărilor privind autovehiculele de siguranță pentru a se asigura că există un punct de coerență la care piloții să depășească când mașina de siguranță se întoarce în cariere. Acest lucru va fi acum același în toate cele trei tipuri de repornire.
  • Echipele vor fi acum responsabile pentru inspecția inițială a autoturismelor lor. Înainte ca autovehiculele să intre pe pistă pentru prima dată, echipele trebuie să declare conformitatea cu toate aspectele legate de siguranță.
  • Semnalul oficial de sfârșit de cursă va fi acum un panou de lumină în carouri, deși steagul carouri va fi încă afișat.
  • Pentru 2020, timpul de lucru al echipelor – timpul pentru care tot personalul echipei trebuie să fie departe de pistă peste noapte – va crește de la opt la nouă ore.

  Grupul de strategie pentru Formula 1 și propunerile Comisiei privind regulamentele tehnice din 2019 au fost convenite, printre care:

  • Modificări ale reglementărilor privind oglinzile și legat schimbări ale înălțime aripilor din spate pentru o mai bună vizibilitate și siguranță
  • Modificări ale reglementărilor privind oglinzile și schimbări ale spatelui spate asociate (înălțime) pentru o mai bună vizibilitate în spate și siguranță.
  • Reglementările camerei de la bord vor fi modificate pentru a îmbunătăți spectacolul TV.
  • Luminile să fie integrate în aripa posterioară pentru o siguranță sporită.
  • Modificările minore la amenajarea halo-urilor trebuie făcute din motive de siguranță în timpul unei potențiale extracții pilot.

  Photocredit: Formula 1 World Championship Ltd.

  .

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss