Latest Posts

Ferrari va numi mașina din 2022 F1-75 în onoarea primei producții

Vizualizări: 18681

Ferrari și-a botezat mașina de Formula 1 din 2022, care va fi pilotată de Carlos Sainz și Charles Leclerc, F1-75.

Va fi cea de-a 68-a mașină de F1 creată de celebra echipă italiană, cu denumirea „75” marcând aniversarea primei mașini de serie a Ferrari – 125 S – care a părăsit fabrica în martie 1947. Mașina, care va fi prima în conformitate cu regulile tehnice revoluționare introduse pentru acest sezon, va sparge gheața pe 17 februarie, la 1400 CET. „Formula 1, cu spiritul său de competiție și inovație, a fost întotdeauna o parte fundamentală a Ferrari, conducând dezvoltarea tehnologică a mașinilor noastre rutiere”, a spus președintele John Elkann.

„Anul acesta, pe măsură ce sărbătorim cea de-a 75-a aniversare a primei noastre mașini de producție care a părăsit fabrica, onorăm acest spirit numindu-l pe competitorul nostru de F1 din 2022 F1-75.” Directorul echipei, Mattia Binotto, a declarat că echipa a avut o abordare „deschisă” în ceea ce privește dezvoltarea și crearea conceptului F1-75, nu doar în ceea ce privește formele exterioare, ci și ceea ce s-ar putea face sub caroserie în ceea ce privește aspectul și arhitectura. El crede că au făcut „inovații semnificative” cu Scuderia printre primele echipe care își transferă toate resursele către mașina din 2022.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss