More

  Latest Posts

  Ferrari va numi mașina din 2022 F1-75 în onoarea primei producții

  Ferrari și-a botezat mașina de Formula 1 din 2022, care va fi pilotată de Carlos Sainz și Charles Leclerc, F1-75.

  Va fi cea de-a 68-a mașină de F1 creată de celebra echipă italiană, cu denumirea „75” marcând aniversarea primei mașini de serie a Ferrari – 125 S – care a părăsit fabrica în martie 1947. Mașina, care va fi prima în conformitate cu regulile tehnice revoluționare introduse pentru acest sezon, va sparge gheața pe 17 februarie, la 1400 CET. „Formula 1, cu spiritul său de competiție și inovație, a fost întotdeauna o parte fundamentală a Ferrari, conducând dezvoltarea tehnologică a mașinilor noastre rutiere”, a spus președintele John Elkann.

  „Anul acesta, pe măsură ce sărbătorim cea de-a 75-a aniversare a primei noastre mașini de producție care a părăsit fabrica, onorăm acest spirit numindu-l pe competitorul nostru de F1 din 2022 F1-75.” Directorul echipei, Mattia Binotto, a declarat că echipa a avut o abordare „deschisă” în ceea ce privește dezvoltarea și crearea conceptului F1-75, nu doar în ceea ce privește formele exterioare, ci și ceea ce s-ar putea face sub caroserie în ceea ce privește aspectul și arhitectura. El crede că au făcut „inovații semnificative” cu Scuderia printre primele echipe care își transferă toate resursele către mașina din 2022.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss