More

  Latest Posts

  Ferrari va continua să îmbunătățească monopostul în etapele următoare

  Scuderia Ferrari a declarat că va continua să aducă update-uri pe monopost în acest sezon, deoarece consideră că a găsit direcția corectă de dezvoltare. Deși începutul anului nu a fost unul bun pentru constructorul italian, ultimele etape s-au arătat mai promițătoare, după modificările realizate pe monopost în GP-ul Rusiei.

  După alte îmbunătățiri aduse în Marele Premiu Eifel și rezultatul incredibil din calificări, al lui Charles Leclerc (poziția a 4-a), scuderia a prins din nou încredere și pare să meargă pe un drum mai bun.

  Șeful echipei, Mattia Binotto, simte că în sfârșit au o bază pe care vor putea să construiască în viitor-pe finalul sezonului și în 2021, când regulile rămân neschimbate.

  „Cred că nu ne așteptam la o diferență foarte mare. Am adus un upgrade infim, completând un pachet pe care l-am început în Rusia. Dar cred că a mers bine, deoarece s-a corelat bine cu simulările din fabrică, și asta aduce monopostul afară la lumină.”

  „Vom mai aduce asemenea îmbunătățiri până la finalul anului, care vor face cu adevărat diferența. Trebuie să dezvoltăm în continuu monopostul, dar ce e cu adevărat important, este fapul că am găsit direcția potrivită.”

  Cursa lui Leclerc a fost compromisă din primul stint pe pneurile soft, care s-au distrus rapid în condițiile acelea, dar a mers bine după ce a trecut la cele medii.

  În ciuda rezultatului, Leclerc spune că e fericit cu performanța monopostului după acest weekend: „Aș fi preferat să închei pe o poziție mai bună, dar în retrospectivă, sunt multe părți pozitive. Nu mă așteptam să fiu atât de competitiv la temperaturi atât de joase, dar monopostul s-a comportat bine.”

  „Cred că update-urile mici pe care le-am adus au contat mult, în sfârșit mergem în direcția potrivită. Nu a fost un salt impresionant, dar asta căutam, un pas mic, pe drumul bun.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss