GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari va continua să îmbunătățească monopostul în etapele următoare

Vizualizări: 10172

Scuderia Ferrari a declarat că va continua să aducă update-uri pe monopost în acest sezon, deoarece consideră că a găsit direcția corectă de dezvoltare. Deși începutul anului nu a fost unul bun pentru constructorul italian, ultimele etape s-au arătat mai promițătoare, după modificările realizate pe monopost în GP-ul Rusiei.

După alte îmbunătățiri aduse în Marele Premiu Eifel și rezultatul incredibil din calificări, al lui Charles Leclerc (poziția a 4-a), scuderia a prins din nou încredere și pare să meargă pe un drum mai bun.

Șeful echipei, Mattia Binotto, simte că în sfârșit au o bază pe care vor putea să construiască în viitor-pe finalul sezonului și în 2021, când regulile rămân neschimbate.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Cred că nu ne așteptam la o diferență foarte mare. Am adus un upgrade infim, completând un pachet pe care l-am început în Rusia. Dar cred că a mers bine, deoarece s-a corelat bine cu simulările din fabrică, și asta aduce monopostul afară la lumină.”

„Vom mai aduce asemenea îmbunătățiri până la finalul anului, care vor face cu adevărat diferența. Trebuie să dezvoltăm în continuu monopostul, dar ce e cu adevărat important, este fapul că am găsit direcția potrivită.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cursa lui Leclerc a fost compromisă din primul stint pe pneurile soft, care s-au distrus rapid în condițiile acelea, dar a mers bine după ce a trecut la cele medii.

În ciuda rezultatului, Leclerc spune că e fericit cu performanța monopostului după acest weekend: „Aș fi preferat să închei pe o poziție mai bună, dar în retrospectivă, sunt multe părți pozitive. Nu mă așteptam să fiu atât de competitiv la temperaturi atât de joase, dar monopostul s-a comportat bine.”

„Cred că update-urile mici pe care le-am adus au contat mult, în sfârșit mergem în direcția potrivită. Nu a fost un salt impresionant, dar asta căutam, un pas mic, pe drumul bun.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES