More

  Latest Posts

  Ferrari va aborda o strategie diferită – începe noul sezon fără un director tehnic

  Nu va exista un înlocuitor pentru Simone Resta la Ferrari, așadar Scuderia va începe noul sezon fără un director tehnic. Este o nouă strategie marca Mattia Binotto. Constructorul italian a decis să îl trimită pe Resta la Haas în 2021, alături de Mick Schumacher.

  Inginerul care îi ajuta pe cei de la Alfa Romeo anterior, acum se va ocupa de formația americană. La Ferrari este încă un sistem de organizare unic, deoarece nu pot găsi un director tehnic. Un loc care este ocupat de lideri în alte echipe, aparent nu este necesar pentru Scuderie.

  „Nu va fi niciun director tehnic la Ferrari. Având în vedere că Simone resta pleacă, atribuțiile sale vor fi preluate de Enrico Cardile, care se ocupă acum de șasiu. Deci nu avem un director tehnic care să se ocupe de toate componentele, dar avem părți diferite, cu managerii noștri lideri”, a declarat Binotto.

  Mândria italiană i-a determinat pe cei de la Ferrari să aleagă o organizare diferită față de cea de la Mercedes și Red Bull, însă McLaren, Renault și Racing Point, au o schemă organizatorică asemănătoare.

  „Ca deobicei, căutăm oameni care pot face echipa mai puternică, dar dacă este să găsim acești oameni, ei chiar trebuie să aducă mai multă valoare Scuderiei”, a concluzionat Binotto.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss