More

  Latest Posts

  Ferrari va aborda o strategie diferită – începe noul sezon fără un director tehnic

  Nu va exista un înlocuitor pentru Simone Resta la Ferrari, așadar Scuderia va începe noul sezon fără un director tehnic. Este o nouă strategie marca Mattia Binotto. Constructorul italian a decis să îl trimită pe Resta la Haas în 2021, alături de Mick Schumacher.

  Inginerul care îi ajuta pe cei de la Alfa Romeo anterior, acum se va ocupa de formația americană. La Ferrari este încă un sistem de organizare unic, deoarece nu pot găsi un director tehnic. Un loc care este ocupat de lideri în alte echipe, aparent nu este necesar pentru Scuderie.

  „Nu va fi niciun director tehnic la Ferrari. Având în vedere că Simone resta pleacă, atribuțiile sale vor fi preluate de Enrico Cardile, care se ocupă acum de șasiu. Deci nu avem un director tehnic care să se ocupe de toate componentele, dar avem părți diferite, cu managerii noștri lideri”, a declarat Binotto.

  Mândria italiană i-a determinat pe cei de la Ferrari să aleagă o organizare diferită față de cea de la Mercedes și Red Bull, însă McLaren, Renault și Racing Point, au o schemă organizatorică asemănătoare.

  „Ca deobicei, căutăm oameni care pot face echipa mai puternică, dar dacă este să găsim acești oameni, ei chiar trebuie să aducă mai multă valoare Scuderiei”, a concluzionat Binotto.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss