GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari va aborda o strategie diferită – începe noul sezon fără un director tehnic

Vizualizări: 10210

Nu va exista un înlocuitor pentru Simone Resta la Ferrari, așadar Scuderia va începe noul sezon fără un director tehnic. Este o nouă strategie marca Mattia Binotto. Constructorul italian a decis să îl trimită pe Resta la Haas în 2021, alături de Mick Schumacher.

Inginerul care îi ajuta pe cei de la Alfa Romeo anterior, acum se va ocupa de formația americană. La Ferrari este încă un sistem de organizare unic, deoarece nu pot găsi un director tehnic. Un loc care este ocupat de lideri în alte echipe, aparent nu este necesar pentru Scuderie.

„Nu va fi niciun director tehnic la Ferrari. Având în vedere că Simone resta pleacă, atribuțiile sale vor fi preluate de Enrico Cardile, care se ocupă acum de șasiu. Deci nu avem un director tehnic care să se ocupe de toate componentele, dar avem părți diferite, cu managerii noștri lideri”, a declarat Binotto.

Mândria italiană i-a determinat pe cei de la Ferrari să aleagă o organizare diferită față de cea de la Mercedes și Red Bull, însă McLaren, Renault și Racing Point, au o schemă organizatorică asemănătoare.

„Ca deobicei, căutăm oameni care pot face echipa mai puternică, dar dacă este să găsim acești oameni, ei chiar trebuie să aducă mai multă valoare Scuderiei”, a concluzionat Binotto.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES