GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari testează la Fiorano în 28 și 29 ianuarie

Vizualizări: 20349

Charles Leclerc și Carlos Sainz vor ajunge pe circuit în 27 și 28 ianuarie, în timp ce piloții Academiei Ferrari, vor avea ocazia să testeze pe rând monopostul SF71H (2018), de luni până vineri. Prezența lui Charles Leclerc la Fiorano este condiționată de rezultatul testului Covid.

Sainz, își va face debutul pe circuit, alături de Scuderie. Piloții tineri care au ocazia să testeze sunt Marcus Armstrong, Robert Shwartzman și Giuliano Alesi (de care se știa anul trecut că își va pierde locul din Academie din cauza lipsei de fonduri).

Așadar, pista de la Fiorano va găzdui un program intens, săptămâna viitoare. Ferrari va aduce pe circuit monopostul SF71H cu care a concurat în Campionatull Mondial de Formula 1 în 2018. Pentru Carlos Sainz va fi cu adevărat un moment important, deoarece va încununa munca depusă la Maranello, alături de ingineri (cu care va lucra în acest sezon) în ultimele săptămâni.

După cum dictează regulamentul FIA F1, pentru orice teste cu monoposturi din sezoanele trecute, se vor folosi DAT (Driver Academy Tires), de la Pirelli – pneuri speciale care diferă ca și construcție, de cele folosite în campionat.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES