More

  Latest Posts

  Ferrari testează la Fiorano în 28 și 29 ianuarie

  Charles Leclerc și Carlos Sainz vor ajunge pe circuit în 27 și 28 ianuarie, în timp ce piloții Academiei Ferrari, vor avea ocazia să testeze pe rând monopostul SF71H (2018), de luni până vineri. Prezența lui Charles Leclerc la Fiorano este condiționată de rezultatul testului Covid.

  Sainz, își va face debutul pe circuit, alături de Scuderie. Piloții tineri care au ocazia să testeze sunt Marcus Armstrong, Robert Shwartzman și Giuliano Alesi (de care se știa anul trecut că își va pierde locul din Academie din cauza lipsei de fonduri).

  Așadar, pista de la Fiorano va găzdui un program intens, săptămâna viitoare. Ferrari va aduce pe circuit monopostul SF71H cu care a concurat în Campionatull Mondial de Formula 1 în 2018. Pentru Carlos Sainz va fi cu adevărat un moment important, deoarece va încununa munca depusă la Maranello, alături de ingineri (cu care va lucra în acest sezon) în ultimele săptămâni.

  După cum dictează regulamentul FIA F1, pentru orice teste cu monoposturi din sezoanele trecute, se vor folosi DAT (Driver Academy Tires), de la Pirelli – pneuri speciale care diferă ca și construcție, de cele folosite în campionat.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss