GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari și Haas loviți de probleme la sistemul de eșapament

Vizualizări: 9374

Probleme la sistemul de eșapament au cauzat atât oprirea lui Charles Leclerc, iar o problemă la colectorul de evacuare a cauzt problema pilotului Haas Romain Grosjean în penultima zi de rulare de testare de pre-sezon.

Leclerc a depus cel mai rapid timp de până acum de la Barcelona, dar a cauzat un steag roșu după-amiază în ce-a de-a șaptea zi de testare.

Ferrari între timp au confirmat că problema a fost cauzată de „o mică neregulă la sistemul de eșapament”.

Echipa Haas a fost și ea lovită de o problemă la sistemul de eșapament și de o pierdere de gaze potrivit șefului de echipă, Gunther Steiner.

Acesta a spus că echipa a fost forțată să dea jos cutia de viteze, turbo-ul, apoi să dea jos colectorul de evacuare și să rezolve problema.

Grosjean a fost limitat la 16 tururi în timp ce colegul său Kevin Magnussen a completat 53 de dimineață.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cred că toate problemele au fost diferite și identificate” spune Grosjean. „Deci nu sunt prea îngrijorat. Evident că am vrea să rulăm și să nu avem aceste probleme, dar se întâmplă uneori și rezolvarea unora dintre ele durează mai mult.

„Dar mașina este bună, sentimentul este bun, asta este cel mai important.”

Foto-credit: Rich Energy Haas F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES