More

  Latest Posts

  Ferrari și-a prezentat piloții pentru 2021

   

  Într-un eveniment online desfășurat astăzi, Scuderia Ferrari și-a prezentat piloții pentru 2021. Astfel, echipa italiană va miza în acest sezon pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, pilot aflat la primul an în culorile echipei de la Maranello.

  Charles Leclerc este component al echipei Ferrari din 2019. Pilotul originar din Monaco are în palmaresul său două victorii de grand prix, la Spa Francorchamps și Monza, în 2019. Anul trecut, Leclerc a încheiat sezonul pe locul al optulea în clasamentul piloților, grație celor 98 de puncte acumulate.

  De cealaltă parte a echipei, Carlos Sainz are misiunea dificilă de a face uitată prezența lui Sebastian Vettel în cadrul echipei vreme de șase sezoane. Spaniolul a concurat în trecut al alte trei echipei, Toro Rosso, Renault și McLaren și va face pasul în premieră la Ferrari cu ocazia debutului noului sezon.

  Prezentarea noului monopost nu a avut loc în cadrul evenimentului de astăzi, ea urmând să se desfășoare pe 10 martie, cu mai puțin de trei săptămâni înaintea debutului noului sezon competițional.

  Sezonul 2021 va debuta pe 28 martie cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: GP24, Paul Athes

  Photocredit: Scuderia Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss