GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari și-a prezentat piloții pentru 2021

Vizualizări: 11628

 

Într-un eveniment online desfășurat astăzi, Scuderia Ferrari și-a prezentat piloții pentru 2021. Astfel, echipa italiană va miza în acest sezon pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, pilot aflat la primul an în culorile echipei de la Maranello.

Charles Leclerc este component al echipei Ferrari din 2019. Pilotul originar din Monaco are în palmaresul său două victorii de grand prix, la Spa Francorchamps și Monza, în 2019. Anul trecut, Leclerc a încheiat sezonul pe locul al optulea în clasamentul piloților, grație celor 98 de puncte acumulate.

De cealaltă parte a echipei, Carlos Sainz are misiunea dificilă de a face uitată prezența lui Sebastian Vettel în cadrul echipei vreme de șase sezoane. Spaniolul a concurat în trecut al alte trei echipei, Toro Rosso, Renault și McLaren și va face pasul în premieră la Ferrari cu ocazia debutului noului sezon.

Prezentarea noului monopost nu a avut loc în cadrul evenimentului de astăzi, ea urmând să se desfășoare pe 10 martie, cu mai puțin de trei săptămâni înaintea debutului noului sezon competițional.

Sezonul 2021 va debuta pe 28 martie cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului.

Sursa: GP24, Paul Athes
Photocredit: Scuderia Ferrari
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES