Latest Posts

Ferrari și-a lansat noul monopost pentru 2021

Vizualizări: 10294

În cadrul unei ceremonii organizate online din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu noul Coronavirus, Ferrari a devenit ultima echipă care și-a lansat monopostul cu care va concura în sezonul 2021 din Formula 1.

Echipa italiană a prezentat noul monopost cu care va încerca să-și îmbunătățească evoluția dezamăgitoare din 2020. Notabilă este aerodinamica foarte agresivă a noului monopost, dar și schimbarea cromatică, de la alb la verde a logo-ului sponsorului principal, Mission Winnow.

Pentru 2021, Ferrari va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz. Dacă Leclerc este deja la al treilea sezon alături de Scuderia de la Maranello, Sainz este nou venit în cadrul echipei italiene. Spaniolul va avea dificila misiune de a-l înlocui pe Sebastian Vettel, cel care a concurat timp de șase sezoane pentru Ferrari.

Evenimentul de astăzi vine la doar câteva zile după ce piloții Ferrari au fost prezentați într-un cadru la fel de restrâns. În 2021, Ferrari va avea misiunea dificilă de a face uitată prestația lamentabilă de anul trecut, 2020 fiind pentru echipa italiană cel mai slab sezon din ultimele patru decenii.

Anul trecut, Ferrari a încheiat doar pe locul al șaselea în clasamentul constructorilor, la distanță mare de marile rivale, Mercedes și Red Bull Racing. Pentru acest sezon, echipa italiană va avea ca obiectiv îmbunătățirea rezultatelor de anul trecut.

Cu noul monopost Ferrari, dar și cu cei doi piloți ai echipei, Charles Leclerc și Carlos Sainz, ne vom revedea vineri, 12 martie, atunci când debutează sesiunea oficială de teste din Bahrain. Debutul oficial în grand prix-uri va avea loc pe 28 martie, cu prilejul rundei inaugurale din 2021, tot în Bahrain.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Scuderia Ferrari
Photocredit: Scuderia Ferrari
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Scuderia Ferrari

Latest Posts

Don't Miss