More

  Latest Posts

  Ferrari setează un termen limită pentru Vettel pentru a lua o decizie după F1 2020

  Ferrari i-a stabilit lui Sebastian Vettel un termen limită mai devreme decât de obicei pentru a-și decide viitorul în Formula 1 după 2020. Germanul este fără contract la sfârșitul anului viitor și, în general, este de așteptat să se retragă sau să mute echipe cu opțiunile zvonite, Red Bull și McLaren.

  De obicei, echipa italiană are tendința de a aștepta cursa de casă la Monza în septembrie pentru a face anunțuri despre șoferi, dar Mattia Binotto dorește o abordare diferită. “Ferrari are avantajul că suntem foarte populari printre șoferi, ne aflăm într-o situație privilegiată”, a fost citat de PlanetF1 săptămâna trecută. “Până la începutul lunii mai, aproximativ în jurul cursei din Spania, vrem să știm unde va merge călătoria în 2021. ”

  În ceea ce privește modul în care Ferrari va aborda decizia, Binotto a continuat: „Trebuie să vedem performanța, modul în care [Vettel] se adaptează mașinii și motivația sa pentru viitor. „Nu este vorba de faptul că greșește sau nu. Este despre cum își vede viitorul și despre cum ne vedem echipa. ”

  Sebastian Vettel (GER) Ferrari SF90 își conduce coechipierul Charles Leclerc (MON) Ferrari SF90 la startul cursei.
  29.09.2019. Formula 1 World Championship, Rd 16, Russian Grand Prix, Sochi Autodrom, Sochi, Russia, Race Day.
  – www.xpbimages.com, EMail: [email protected] – copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Filipe / XPB Images

   

  Un alt factor este relația cu coechipierul Charles Leclerc, Monegascul punându-și amprenta în primul an la Maranello. „În mod clar, performanța lui Charles a avut un impact [asupra lui Vettel]”, a declarat Louis Camilleri, CEO-ul Ferrari. “Acest lucru este inevitabil atunci când ești campion mondial și acest tânăr vine și are un sezon fenomenal. „Charles are mult talent. Ne-a surprins chiar și pe noi înșine cu privire la ceea ce a fost capabil. ”

   

  Și Vettel recunoaște că trebuie să răspundă amenințării lui Leclerc anul viitor. “Sezonul meu nu a fost perfect”, a spus el pentru publicația elvețiană Blick. „Lucrurile mici au făcut diferența și, până la urmă, punctele care ar fi trebuit să fie marcate lipsesc. „Bineînțeles că nu sunt mulțumit, trebuie clar să fac îmbunătățiri. Viața împotriva lui Charles cu siguranță nu va fi mai ușoară în 2020. „Și noua generație este deja pe deplin acolo. Cu Charles, Max [Verstappen], Esteban [Ocon], Lando [Norris], Alex [Albon], George [Russell], Pierre [Gasly] și numele lor. “

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Blick


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss