More

  Latest Posts

  Ferrari se va concentra să îmbunătățească opririle la boxe în 2020

  Șeful Ferrari, Mattia Binotto, a recunoscut că echipa Ferrari trebuie să își mărească viteza opririlor la boxe în sezonul 2020 de Formula 1, ca parte a pachetului care va fi implementat pentru a îmbunătăți competitivitatea lor generală.

  Red Bull a avut cele mai rapide opriri la boxe din sezonul F1 2019, cu cinci opriri efectuate sub bariera de două secunde, potrivit Auto Motor und Sport din Germania. Poate surprinzător, Williams s-a clasat pe locul al doilea, marcând de asemenea două opriri sub două secunde. Ferrari a fost pe locul trei în fața Mercedes-ului, dar punctajul se bazează doar pe cea mai bună oprire și nu pe o medie.

  Mattia Binotto recunoaște că „Pitstop-urile noastre nu au fost suficient de bune”, „De mai multe ori am fost peste șase secunde, ceea ce nu este acceptabil pentru o echipă ca Ferrari. Dacă dorești să câștigi, trebuie să fii perfect în toate domeniile, iar pitstop-urile sunt cu siguranță una din zonele în care trebuie să ne îmbunătățim.

  “Nu este vorba de abilitate, ci de formare, analiză, scule și proceduri. Trebuie să ne îmbunătățim drastic pentru 2020”, a adăugat el.

  Sursa: Auto, Motor und Sport / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: AP Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss