Latest Posts

Ferrari se va concentra să îmbunătățească opririle la boxe în 2020

Vizualizări: 26981

Șeful Ferrari, Mattia Binotto, a recunoscut că echipa Ferrari trebuie să își mărească viteza opririlor la boxe în sezonul 2020 de Formula 1, ca parte a pachetului care va fi implementat pentru a îmbunătăți competitivitatea lor generală.

Red Bull a avut cele mai rapide opriri la boxe din sezonul F1 2019, cu cinci opriri efectuate sub bariera de două secunde, potrivit Auto Motor und Sport din Germania. Poate surprinzător, Williams s-a clasat pe locul al doilea, marcând de asemenea două opriri sub două secunde. Ferrari a fost pe locul trei în fața Mercedes-ului, dar punctajul se bazează doar pe cea mai bună oprire și nu pe o medie.

Mattia Binotto recunoaște că „Pitstop-urile noastre nu au fost suficient de bune”, „De mai multe ori am fost peste șase secunde, ceea ce nu este acceptabil pentru o echipă ca Ferrari. Dacă dorești să câștigi, trebuie să fii perfect în toate domeniile, iar pitstop-urile sunt cu siguranță una din zonele în care trebuie să ne îmbunătățim.

“Nu este vorba de abilitate, ci de formare, analiză, scule și proceduri. Trebuie să ne îmbunătățim drastic pentru 2020”, a adăugat el.

Sursa: Auto, Motor und Sport / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: AP Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Auto, Motor und Sport / GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss