More

  Latest Posts

  Ferrari pregatită să prelungească contractul cu Sainz până în 2024.

  Zvonurile conform cărora Carlos Sainz este gata să mai adauge încă două sezoane la actualul său contract cu Ferrari F1 continuă să se întețească.

  În condițiile în care relația de lungă durată a Ferrari F1 cu sponsorul principal Philip Morris este pusă sub semnul întrebării, echipa italiană a anunțat marți că s-a reunit cu fostul sponsor principal Santander – o bancă spaniolă. Santander a fost legată anterior de spaniolul Fernando Alonso atât la McLaren F1, cât și apoi la Ferrari F1.

  Sainz

  Vestea se leagă de zvonurile din ce în ce mai multe, atât în Italia, cât și în Spania, care sugerează că șeful echipei Ferrari F1, Mattia Binotto, va sta de vorbă cu Carlos Sainz în această iarnă pentru a discuta o nouă înțelegere. Pilotul în vârstă de 27 de ani, care l-a înlocuit pe Sebastian Vettel în 2021, are în prezent un contract doar până la sfârșitul anului viitor.

  Charles Leclerc și Carlos Sainz sunt o pereche de piloți minunată pentru viitor”, a declarat Binotto marți presei europene. „Suntem foarte fericiți cu amândoi. Sunt foarte mulțumit de creșterea continuă a lui Charles Leclerc, iar Carlos Sainz și-a demonstrat valoarea”. „Când l-am anunțat, am auzit mult scepticism, dar am fost convinși că ne poate aduce puncte în clasamentul constructorilor și a demonstrat acest lucru”.

  Sainz

  „A terminat toate cursele, a marcat mereu puncte, cu excepția a două mari premii – a avut un campionat grozav. S-a adaptat rapid și acum este un pilot pe care știm că ne putem baza”, a declarat Binotto.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Scuderia Ferrari

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss