Latest Posts

Ferrari poate prinde cu siguranță Red Bull, spune Luca Baldisserri

Vizualizări: 146925

Scuderia Ferrari poate „absolut” să ajungă din urmă Red Bull Racing încă din 2024, potrivit fostului inginer de mare succes din Formula 1, Luca Baldisserri.

Celebru mai ales pentru că a fost inginerul de cursă al lui Michael Schumacher la apogeul epocii de ultra-succes a Scuderiei Ferrari, care a câștigat titlul, italianul a ripostat la ideea că echipa din Maranello a fost zdrobită de dominația Red Bull Racing din acest an. A fost o tendință normală, a declarat el pentru La Gazzetta dello Sport, “mai ales pentru o echipă care a schimbat conducerea de vârf a organizației.

Ferrari, Baldisserri

Când analizez o mașină de Formula 1, o fac întotdeauna luând în considerare performanța celui de-al doilea pilot. Și în acest sens este și mai clar că performanța Scuderiei Ferrari nu a fost cu mult inferioară celei a lui Sergio Perez la Red Bull Racing, a mai spus bărbatul de 60 de ani. Cealaltă mașină a fost atât de departe în față pentru că avea un extraterestru la volan, a zâmbit Luca Baldisserri, referindu-se la triplul campion mondial Max Verstappen.

În ceea ce privește confruntarea propriu-zisă dintre Scuderia Ferrari și Red Bull Racing, Luca Baldisserri crede de fapt că monopostul fabricat în Italia s-a descurcat destul de bine în 2023. Aș spune că, în calificări, Scuderia Ferrari a fost foarte aproape, dacă nu chiar înaintea lui Red Bull Racing, a declarat el. „Mai mult, Carlos Sainz a câștigat o cursă, chiar dacă pe un circuit atipic precum Singapore”.

Dacă nu privim lucrurile cu ochiul unui fan care ar vrea să vadă Scuderia Ferrari câștigând mereu, nu a mers rău. Și astfel, Luca Baldisserri crede că este destul de rezonabil să ne imaginăm că mașina Scuderiei Ferrari din 2024 este suficient de competitivă pentru a se confrunta cu Red Bull Racing în 2024.

Ferrari, Baldisserri

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Absolut da, cred că da, a spus el. „De asemenea, pentru că există stabilitate în regulamente, ceea ce ar trebui să ajute la redresare. Pentru a ști cu adevărat ce este necesar, ar trebui să fiu încă în interiorul echipei. Și este un lucru să recuperăm diferența față de Red Bull Racing, dar un alt lucru – și un lucru mai dificil – să recuperăm diferența față de Max Verstappen”.

Desigur, voi încerca să ofer o comparație între echipele de Formula 1 Ferrari și Red Bull în limba română.

Ferrari, Baldisserri

Cum se compară Scuderia Ferrari și Red Bull Racing?
Echipa Ferrari și Red Bull Racing sunt două dintre cele mai prestigioase echipe din lumea Formulei Ambele au un istoric bogat și au avut succese notabile în cadrul campionatului. Ferrari a câștigat 6 titluri mondiale de piloți în era modernă a Formulei 1 (1980 – astăzi), dintre care 5 cu Michael Schumacher (2000-2004) și 1 cu Kimi Raikonnen (2007), dar are un record de victorii și un total de 15 titluri de la începutul Formulei 1. Red Bull Racing, pe de altă parte, a fost fondată mult mai târziu (2005) și a câștigat 7 titluri mondiale de piloți, dintre care 4 cu Sebastian Vettel (2010-2013) și 3 cu Max Verstappen (2021-2023)Iată o comparație între cele două echipe:

Istoric:
– Ferrari este una dintre cele mai vechi echipe din Formula 1 și are o tradiție lungă în motorsport. Ei au câștigat numeroase campionate mondiale și au fost mereu o forță puternică în competiție.
Red Bull Racing, în comparație, este mai recentă în lumea Formulei 1, dar și-a câștigat rapid reputația ca o echipă de top. Au obținut mai multe titluri de campioni mondiali atât la nivelul piloților, cât și la nivel de constructori.

Ferrari, Baldisserri

Performanțe recente:
– Ferrari a trecut printr-o perioadă de schimbări și fluctuații în performanță în ultimii ani. Au avut sezoane în care au fost în fruntea clasamentului și altele în care au întâmpinat dificultăți.
Red Bull Racing a avut o performanță constantă și s-a luptat pentru titlul mondial în mod regulat. Au avut o colaborare de succes cu motorul Honda, ceea ce le-a adus succes în ultimii ani.

Piloți:
– Ferrari a avut piloți legendari în trecut și continuă să atragă talente de top. În trecut, au avut piloți precum Michael Schumacher și Kimi Räikkönen.
Red Bull Racing a avut și ei piloți excepționali, inclusiv Sebastian Vettel și Max Verstappen, care au contribuit semnificativ la succesele echipei.

Ferrari, Baldisserri

Filozofie și Cultură:
– Ferrari este cunoscută pentru pasiunea sa și pentru abordarea tradiționalistă față de motorsport. Ei au o bază de fani dedicată și o identitate puternică în lumea Formulei 1.
Red Bull Racing, de asemenea, este cunoscută pentru abordarea lor inovatoare și pentru promovarea unei culturi mai tinere și mai dinamice în cadrul echipei.

În concluzie, atât Ferrari, cât și Red Bull Racing sunt echipe de top în lumea Formulei 1, fiecare cu propriile lor tradiții, succese și identități distincte. Competiția între ele adaugă un element fascinant la fiecare sezon de Formula 1.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss